"Музика теж лікує", – хірург з Вірменії вразив своїм голосом усіх тренерів "Голосу країни"

Голос країни
Лікар з Вірменії своїм незвичним голосом розвернув усіх тренерів "Голосу країни"

На "сліпих" прослуховуваннях "Голосу країни-12" лікар із Вірменії вразив своїм унікальним вокалом.

Поділитися:

На сцену “Голосу країни-12” прийшов хірург із Вірменії, 27-річний Амірян Нарек, який переконаний, що музикою можна вилікувати усі негаразди! Він заспівав класичну арію Пуччіні “Nessun Dorma” та розвернув крісла всіх тренерів! Як хірург наважився співати та кого вибрав своїм наставником? Розповів ексклюзивно для 1+1.

Амірян Нарек

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відверті зізнання Потапа про його дует з дружиною та рок-виступ лікаря-реаніматолога: як пройшов четвертий епізод «Голосу країни-12»

Амірян – лікар загальноміської швидкої допомоги, який лікує не лише скальпелем, а й музикою. Він ніколи не займався вокалом: каже, що це дар від Бога. Він розповів, що хоче бути професіоналом не лише у хірургії, а й у вокалі. Проте зазначив, що ніколи не пожертвує медициною заради цього:

Я люблю свою хірургію, але і люблю свою музику.

Амірян Нарек розповів, що йому дуже допомагає спів на операціях, адже після цього кожна закінчується успішно:

Я хочу показати, що музика також лікує. Одна пацієнтка сказала: “Я коли побачу, що ти співаєш у “Голосі країни”, обов'язково вилікуюсь”.

Амірян Нарек

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екскаваторщик та співачка з ресторану: хто розвернув всі тренерські крісла у 4-му епізоді «Голосу країни-12»

Для Аміряна участь у “Голосі країни” дуже важлива. На Батьківщині він брав участь у подібному проєкті, будучи зовсім маленьким, не маючи розвиненого голосу. Лікар дуже довго шукав подібне шоу, і коли побачив, що незабаром розпочнеться кастинг в Україні, без роздумів вирішив взяти участь. Зараз його підтримує вся Вірменія: народ, друзі, лікарі, сім'я, зокрема його маленький син, якому виповнився рік.

Арія Пуччіні – улюблена пісня Аміряна. Він давно хотів її виконати на такій масштабній сцені і втілив свою мрію. Надя Дорофєєва сказала:

Ви знаєте, цього року так багато класичних вокалістів, але я не натискала на них на кнопку. Поки не почула вас. Дякую вам, що приїхали до нас, на український “Голос країни”. Сподіваюся, ви будете у фіналі. Я зачарована!

Амірян Нарек

Перш ніж вийти на сцену “Голосу країни”, Амірян Нарек навіть не замислювався, кого хотів би вибрати собі у тренери. До нього повернулися всі 4 наставники, що було для лікаря несподіванкою: не думав, що станеться такий “бум”. Вирішив слухати серце, а воно підказало йому обрати DOROFEEVA.

Мабуть, я послухаю серце. А воно вибирає вас, міледі Дорофєєва.

Дивіться виступ Аміряна Нарека на “Голосі країни-12”:

Новини по темі