Екскаваторщик та співачка з ресторану: хто розвернув всі тренерські крісла у 4-му епізоді «Голосу країни-12»

Голос країни
Хто розвернув всі тренерські кріслі у 4-му епізоді Голосу країни-12?

Хто з учасників 4-го ефіру «сліпих» прослуховувань «Голосу країни-12» зумів розвернути до себе всі 4 тренерські крісла?

Поділитися:

13 лютого відбувся 4-й епізод «сліпих» прослуховувань «Голосу країни-12». З усіх учасників лише двоє змогли розвернути до себе всі 4 тренерські крісла. Хто це був?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: всі виступи четвертого ефіру (відео)

У 4-му ефірі «сліпих» прослуховувань головного вокального шоу «Голос країни» 2-є учасників найбільше вразили тренерів: Юлія Штоля та Дімаш Дуалєтов. Вони змогли розвернути до себе всі 4 тренерські крісла. Кого із зіркових тренерів обрали ці учасники?

Юлія Штоля – співачка з ресторану в Умані. У коментарі сайту 1+1 вона зізналася, що «Голос країни» для неї – це можливість відчути нові емоції, а також поштовх до професійного розвитку. На сцені «Голосу країни» вона виконала пісню LP When we high і своїм яскравим вокалом вразила всіх тренерів: Святослава Вакарчука, Олю Полякову, DOROFEEVA та Потапа.

Юля Штоля

Після виступу Юлія зізналася, що часто виконує в ресторані пісні з репертуару Потапа і Насті Каменських і сказала:

«Я завжди мріяла побувати в ролі Насті».

На що Потап їй відповів:

«Ну давай заспіваємо».

Юлія Штоля та Потап заспівали разом на сцені «Голосу країни», після чого учасниця визначилася з вибором тренера. Вона пішла до команди Потапа.

Штоля Потап

Сайту 1+1 Юлія так прокоментувала свій вибір:

«Мені подобається його підхід, творчість. У Потапа є веселі пісні, під які можна потанцювати, запалити. Подобається, що він музикант з досвідом, його стиль мені близький».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренери «Голосу країни-12» розповіли, як формують команди на "сліпих" прослуховуваннях: як обирають вокалістів Святослав Вакарчук, Оля Полякова, DOROFEEVA і Потап (ЕКСКЛЮЗИВ)

На запитання, чи сподобалося Юлії співати з Потапом на одній сцені, вона відповіла:

«Було цікаво, пісня драйвова, це був ще додатковий заряд емоцій. Це був чистий експромт».

Дивіться виступ Юлії Штолі на сцені "Голосу країни-12":

Ще один учасник 4-го ефіру «сліпих» прослуховувань "Голосу країни" Дімаш Даулєтов з Казахстану теж зміг розвернути до себе всі тренерські крісла. Він виконав пісню Whitney Houston I Have Nothing.

Дімаш Дуалєтов

Дімаш має унікальний високий голос, через що більшість тренерів до останнього думали, що співає дівчина, поки не повернулися і не побачили на сцені Дуалєтова. Дімаш розповів свою історію шляху до творчості:

«Я співаю з 6-ти років, проте потім батьки вмовили мене обрати іншу спеціальність. У результаті я став машиністом екскаваторів та бульдозерів і 4 роки працював екскаваторщиком. Але бажання співати мене не покидає».

Дімаш Дуалєтов

Дімаш Дуалєтов переміг у казахській версії проєкту «Голос країни». Чому ж він приїхав на конкурс до України? На це сайту 1+1 Дуалєтов відповів:

«Так, я прийшов за ще однією перемогою, але вже великою, масштабною. В Казахсстані я переміг близько 5 років тому, після цього проєкту у мене була творча пауза, я навчався. Я хотів повернутися на сцену, але уже на велику. З цією метою приїхав в Україну».

Дімаш Дуалєтов обрав команду Олі Полякової. Побачимо, чи зможе він пройти далі «сліпих» прослуховувань у «Голосі країни-12». Дивіться виступ Дімаша Дуалєтова на сцені "Голосу країни":

Дивіться шоу "Голос країни-12" щонеділі о 21:00 на 1+1.

Новини по темі