Тренерка «Голосу країни» DOROFEEVA презентувала нову українськомовну пісню «крапають»: під час зйомок кліпу співачка створила картину для благодійного аукціону (відео)

Голос країни
Тренерка «Голосу країни» DOROFEEVA з прем'єрою українськомовної пісні «крапають»: відео

Прем'єра від DOROFEEVA: пісня "крапають", під час зйомок якої співачка створила картину для благодійного аукціону.

Поділитися:

Тренерка «Голосу країни-12» DOROFEEVA презентувала нову пісню "крапають", яка увійде до нового українськомовного альбому співачки «сенси». Презентація альбому запланована на осінь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Я мрію, щоб “Голос країни” повернувся на екрани”: DOROFEEVA у Сніданку з 1+1 розповіла про спілкування із командою на музичному проєкті і презентувала пісню з майбутнього україномовного ЕР-альбому

Про нову пісню DOROFEEVA пише: 

"Щодня наше життя набуває інших сенсів і кольорів. Зараз ми ніби застрягли в одному з чорно-білих сюжетів. Де кожен кадр — страшніший за попередній. Але я вірю, що ми непереможні, й мрію, щоб кожен знайшов у собі сили рухатися далі, малювати своє майбутнє – новими, ще більш яскравими кольорами".

Дорофєєва

Під час зйомок кліпу до пісні "крапають" DOROFEEVA створювала картину. Про цю роботу співачка пише:

"Картина, що була створена на знімальному майданчику, – вихід мого болю, моїх страхів і переживань, накопичених емоцій: від спокійних мазків до потоку хаотичних сплесків на полотні. Наше минуле, життя «до», було розфарбоване яскравими кольорами, потім прийшла війна і все стерла, затьмарила, перекреслила, але треба рухатися далі й малювати своє майбутнє – новими фарбами".

Крапають Дорофєєва

Створену картину Надя обіцяє передати на благодійність – кошти підуть на допомогу Україні у війні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренерка «Голосу країни» DOROFEEVA виступила перед українськими військовими

Пісню "крапають" для DOROFEEVA створили відома співачка Jerry Heil, а також Іван Клименко та Олександр Пришляк. Український художник Євген Лісняк допомагав співачці у створенні картини. Про цю спільну роботу тренерка "Голосу країни" зазначила:

"«крапають» – це про мої емоції, страхи, переживання, які знайшли вихід на полотні".

Дивіться прем'єру від DOROFEEVA "крапають":

Новини по темі