«Якщо ви любите, кричіть про це»,— учасник «Голосу країни» Павло Тютюнник присвятив свій виступ покійним бабусі та дідусю

Голос країни
Зворушлива історія Павла Тютюнника на Голосі країни-12: учасник присвятив виступ покійним бабусі та дідусю

Виступити на сцені "Голосу країни-12" прийшов Павло Тютюнник.

Поділитися:

На сцену “Голосу країни-12” завітав 25-річний тернополянин Павло Тютюнник, який своїм зворушливим виступом під пісню Миколи Мозгового “Минає день, минає ніч” розвернув крісла Олі Полякової та Святослава Вакарчука. Вихід на сцену шоу чоловік присвятив своїм бабусі та дідусю, яких цьогоріч не стало через пандемію. Зворушливу історію Павла та його вибір тренера читайте ексклюзивно на 1+1.

Тютюнник

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лія Меладзе розповіла, чому прийшла на "Голос країни", маючи тата-продюсера

Павло працює в центрі дитячої творчості, навчає маленьких дітей виходити на сцену. Його все життя виховували бабуся та дідусь, адже батьки були змушені виїхати за кордон на заробітки. Цього року в один момент, буквально протягом п’яти днів, не стало найрідніших людей чоловіка:

Ти чекаєш, коли у двері запихаються ключі та вони зайдуть додому. Не віриться, що їх вже нема. Це дуже важко. Це і є тим переломним моментом, чому я прийшов на цей проєкт. Я вірю, що десь там вони будуть мною пишатися. 

Думку, яку хоче донести Павло – не варто втрачати моментів сказати, як сильно ви любите рідних:

Якщо ви любите, кричіть про це! Тому що, можливо, у вас більше не буде такого шансу.

Тютюнник

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Номер 1 в трендах YouTube: чуттєвий виступ Лії Меладзе на "Голосі країни" стрімко набирає популярність в інтернеті

“Голос країни” 12 сезон, за словами Павла – це почуття, до яких він готувався все життя: 

Коли цей момент настає, ейфорія перекриває усі очікування. Це точно найщасливіший день мого життя!

Чому Павло обрав пісню такого великого артиста, як Микола Мозговий, він пояснив так:

Це пісня, яка дуже сильно бере за душу. Слова й емоції, які можна передати цією піснею, сьогодні допомогли достукатися до сердець кожного з тренерів. Це і є найбільша цінність цієї пісні. Вона дозволяє відчути іншим людям те, що переживає артист на сцені.

Тютюнник

Павлу пощастило заспівати на сцені разом з Олею Поляковою та Святославом Вакарчуком. Після роздумів він обрав собі у наставника саме Вакарчука. Зазначив: між ним та Святославом відбулася хімія.

Насправді це було дуже цікаво, щоб відчути обох тренерів. Ми всі постійно стоїмо за кулісами та роздумуємо, скільки тренерів повернеться, до кого пішли б у команду. Але коли виходиш сюди на сцену, ти обираєш людину, яка сплітається з тобою однією душею.
Це не хімія голосів, правильних чи неправильних нот, а це саме про вібрації серця та душі. Я зрозумів, що саме зі Святославом Вакарчуком ми переплітаємося емоційно. Це моя людина енергетично, з якою мені буде зручно працювати, і йому буде комфортно зі мною. 

Святослав Вакарчук розповів, що йому довелося особисто знати Миколу Мозгового:

Він був людиною, яка “за словом в кишеню не лізе”. Я думаю, що йому б ваше виконання сподобалось. До того ж мені ваше виконання сподобалось! Це було заспівано серцем. Це сильний, проникливий український голос. 

Дивіться виступ Павла Тютюнника:

Новини по темі