Куди піти та що вдягнути: Гучні події грудня в Києві

Події грудня 2018 в Києві: Куди піти та що вдягнути

Будьте стильними на яскравих подіях цього грудня.

Поділитися:

Святкові ярмарки та фестивалі, концерти популярних українських виконавців, прем’єри довгоочікуваних фільмів — грудень-2018 не дасть киянам нудьгувати.

1plus1.ua обрав кілька подій, які увиразнять вашу зиму.

Всі. Свої. Подарунки

Дата та місце: 22 — 25 грудня, Десятинна, 12.

Ламаєте голову, що покласти під ялинку для найрідших та чим потішити друзів? Цілком можливо, що кінець вашим мукам настане на найбільшому маркеті подарунків Києва. Сподіваємося, що українські виробники декору, текстилю, одягу, аксесуарів, косметики, книжок та іграшок підготували для заходу чимало цікавих та якісних речей.

Стиль. Варто обирати максимально зручний одяг, у якому вам буде комфортно шопитися на п’яти (!) поверхах маркету. Не виключено, що ви знайдете подарунки й для себе та забажаєте щось приміряти.

Джинси, базова сорочка та теплий джемпер — як вам такий варіант?


Фото: @juliahengel

Концерт White Christmas

Дата та місце: 23 грудня, Жовтневий палац

Афіші подій Києва пропонують відвідати кілька концертів, де звучатимуть улюблені новорічні мелодії. Тож обирайте те, що вам найбільш цікаво. Ми ж придивилися до концерту LeoBand Orchestra "White Christmas", який обіцяє занурити слухачів у світлу атмосферу свята.

У Жовтневому палаці звучатимуть знані хіти: Frank Sinatra — Let it snow, Jingle Bells; Elvis Presley 0151 Blue Christmas; Andy Williams — It's The Most Wonderful Time Of The Year; Mariah Carey — All I want for Christmas is you; ABBA — Happy New Year; Carol of The Bells та інші святкові композиції. Новорічні пісні виконають Pavlo Ilnytskyy, Оксана Караїм та Ladies' TRIO.

Стиль. Радимо приміряти стильну сукню з анімалістичним принтом, допоки він тримається на модній хвилі. Оскільки таке забарвлення привертає до себе максимальну увагу, фасон сукні має бути стриманим. Так ви не перетнете межу між звабливістю та вульгарністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити наймодніший принт сезону красуням plus-size

Фото: Marsees

Фільми «Лускунчик і чотири королівства» та «Пригоди S Миколая»

Дата та місце: грудень, київські кінотеатри

Цього місяця на великих екранах Києва з’являться довгоочікувані стрічки, які перенесуть вас у казку. Так, з 6 грудня у прокат вийде «Лускунчик і чотири королівства», а 13 грудня — українська сімейна комедія «Пригоди S Миколая». До речі, в останній головні ролі виконали ведуча Маша Єфросиніна та богатир Василь Вірастюк. Більше про ці кінострічки дізнавайтеся за посиланням.

Стиль. Улюблені брюки або джинси + теплий, затишний светр — чудовий дует для походу в кіно та смакування поп-корном.

Фото: @kosadcha

Цитрусове королівство

Дата та місце: 21 грудня — 7 січня, Співаче Поле

Поринути у справжній цитрусовий бум вам допоможуть ялинка, замки, арки, створені з апельсинів та лимонів. На Співочому полі з'являться резиденція цитрусового Санти, а також домівки Гаррі Поттера, Рапунцель, Аладдіна, Робін Гуда, графа Дракули і не тільки. Також на гостей фестивалю чекатимуть крижані експозиції, новорічна пошта побажань та сувенірні ятки.

Стиль. Фестиваль проходитиме просто неба. І хоча гарячі глінтвейни ніхто не відміняв, вбиратися варто у теплі та зручні речі. Комфорте взуття, пуховик — ідеальний варіант для прогулянки Співочим полем. Свій образ можна увиразнити влучно дібраними шапкою та шарфом. Більш сміливим особистостям не завадить мати у своїй шафі модну кольорову шубу — можна навіть «цитрусового кольору».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші зимові пуховики, на які варто звернути увагу вже зараз

Фото: @favoritestore_clothes

Концерт Тіни Кароль

Дата та місце: 31 грудня, Палац Україна

Такий новорічний подарунок зробить своїм прихильникам тренер Тіна Кароль. На концерті «Всі Хіти» прозвучать відомі народні колядки в оригінальній музичній обробці, а також найвідоміші композиції співачки. Тож чому б не провести 31 грудня по-особливому…

Стиль. Звісно, в такий день хочеться бути особливо чарівною. Тож не варто відмовляти собі у жіночних сукнях, у яких ви будете особливо привабливою. Довершити образ можна кокетливою зачіскою в стилі Тіни Кароль — легкими локонами, вкладеними на боковий пробір.

Фото: @pamhetlinger