Стало відомо, хто ховається за костюмом "Мотанки" в шоу "Маскарад"!

Хто ховався за костюмом Мотанки у шоу Маскарад?

Хто ж ховається за костюмом Мотанки?

Поділитися:

Сьогодні, 16 жовтня о 20:20 на 1+1, відбувся п'ятий випуск найзагадковішого шоу "Маскарад"! І наступним персонажем, якого розкрили учасники команд, стала Мотанка! Дізнаємось деталі про зірку, яка до цього дня ховалась під костюмом?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вперше фантастичні костюми з шоу «Маскарад» можна придбати: автентична «Мотанка» та барвистий «Папуга з Ріо» стануть лотами на благодійному аукціоні

Мотанка – це яскравий фольклорний персонаж. У давнину люди вірили, що в Мотанці живе дух пращура. Цей персонаж уособлює в собі вічні цінності, родинний затишок, традиції та рідну землю. Костюм «Мотанки» – це багатошарова червоно-біла спідниця, прикрашена майже тисячею китиць. Голову «Мотанки» прикрашає справжній фехтувальний шолом з вишитим орнаментом та великий вінок, який складається з пшеничного колосу та різнобарвних деталей. Дивіться, як зірка у цьому костюмі вразила глядачів грою на бандурі:

Фантастична Мотанка вразила усіх своєю загадковістю та автентичністю. Сьогодні команди мисливців вирішили, що досить зірці ховатися за цим косюмом! Отже, за Мотанкою ховалась ведуча шоу "Сніданок. ВихіднийВалентина Хамайко! Зірку відгадала команда Юрія Ткача.

Валентина Хамайко

Валентина Хамайко сказала:  

Якщо когось образила чи кольнула, то вибачте, але українські жінки дуже гострі на язик. Бандура була в моєму житті, 20 років тому я закінчила музичну школу та навіть грала у оркестрі. Дякую проєкту "Маскарад", який повернув бандуру в моє життя.

Валентина Хамайко – незмінна ведуча ранкового шоу "Сніданок. Вихідний". А ще вона має велику родину, 4-х дітей! Тож образ Мотанки як берегині роду і сімейних традицій для неї дуже близький. Колега Валентини Олександр Попов теж брав участь у шоу "Маскарад" у костюмі Папуги з Ріо.

Дивіться відео-розкриття Мотанки:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоу Маскарад: Мама Олександра Попова розплакалась, побачивши сина на сцені

На якого ж персонажа нам чекати у наступному випуску та хто буде ховатися за цим костюмом? Дивіться шоу "Маскарад" щосуботи о 20:20 на 1+1!