Актриса Ірина Поплавська про головну роль у серіалі «Моя улюблена Страшко»: «Спочатку було круто, а потім довелося себе стримувати» (ВІДЕО)

Ірина Поплавська розповіла, як вживалася в роль Насті Глушко у серіалі Моя улюблена Страшко

Акторка Ірина Поплавська завітала до студії «Сніданку з 1+1» і розповіла про те, як саме вона вживалася у роль Насті Глушко – головної героїні серіалу «Моя улюблена Страшко».

Поділитися:

Вчора вся країна дізналася ім’я акторки, яка зіграє головну роль у серіалі «Моя улюблена Страшко», над яким телеканал 1+1 наразі активно працює. Це адаптація всесвітньо відомого колумбійського серіального формату «Betty la fea» або «Ugly Betty», який зняли у понад 20-ти країнах світу. «Моя улюблена Страшко» – це українська версія формату.

Ірина Поплавська ведучим «Сніданку з 1+1» Єгору Гордєєву та Нелі Шовкопляс розповіла про те, що зйомки у серіалі – це її перша масштабна робота, і одразу головна роль! Акторка одразу зрозуміла, на яку саме роль її запрошують пройти проби, адже в неї є розуміння свого типажу. До того ж, є внутрішня близькість до героїні Насті Глушко.

Ірина Поплавська зізналася: «Спочатку було дуже круто вживатися в роль, а потім я зрозуміла, що важко більше, ніж круто. Адже у перевтіленні є складні для мене моменти, я розумію, що десь треба себе стримувати, Настя би себе так не поводила».

За словами Ірини, їй дуже імпонує її героїня:

Як людина вона абсолютно чиста, дуже добра, красива серцем. Людяність, чесність, правильні цінності, все це в ній є, окрім усвідомлення того, що вона все це має.

Тож глядачам буде цікаво спостерігати за тим, як це усвідомлення до героїні прийде, і як воно її змінить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Моя улюблена Страшко»: якою була героїня всесвітньо відомого серіалу у різних країнах (ФОТО)

Україномовний серіал «Моя улюблена Страшко» буде відрізнятися від оригінального формату. Він відповідає реаліям сучасного життя у великому місті, з його проблемами та викликами. У серіалі піднімуться такі важливі питання, як мобінг (булінг на роботі), сексизм, об'єктивація тощо. Настя Глушко на власному прикладі покаже, що краса – це далеко не пріоритетна цінність для людини і суспільства.

Саундтреком до серіалу «Моя улюблена Страшко» став новий хіт гурту KAZKA «Красива серцем». Над виробництвом серіалу на замовлення 1+1 працює українська кінокомпанія «Кінороб».

Розповідь Ірини Поплавської про свою героїню можна побачити у випуску «Сніданку з 1+1»: