10 речей, з якими легше дочекатися весни

10 речей, з якими легше дочекатися весни
instagram.com/blaireadiebee

Дізнайтеся, як наповнити свої дні теплом та радістю.

Поділитися:

За вікном холодна зима, яку більшість із нас важко переживають. Після закінчення новорічних свят нормалізувати свій життєвий ритм непросто, адже так хочеться вкритись затишним пледом та залишитись вдома. Однак існує чимало речей, що здатні покращити настрій та подарувати наснагу. Вони принесуть затишок та щастя і допоможуть дочекатися перших теплих променів весни.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20 прийомів, які допоможуть моментально покращити настрій

ОДЯГНІТЬ ЯСКРАВИЙ СВЕТР

Великий светр oversize закутає вас у ніжність. Такий теплий верх зігріє у холодну пору і подарує відчуття затишку. У цьому вбранні не страшні найсильніші морози, а яскравий колір тканини подарує гарний настрій. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 речей гардеробу, які ніколи не вийдуть з моди

ПОТІШТЕ СЕБЕ ЗІГРІВАЮЧИМ НАПОЄМ

Імбирний чай, запашна кава із корицею, грейпфрутовий пунш або гарячий сливовий глінтвейн зроблять ваш вечір затишним та спокійним. Пориньте у найкращі зимові спогади і насолоджуйтесь багатством смаку та аромату улюбленого зігріваючого напою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 продуктів, що зігрівають взимку

ПРИГОТУЙТЕ ДУХМЯНУ ВИПІЧКУ

Смачні тістечка, солодкі тортики та запашне печиво, приготовлене своїми руками, підійме настрій і вам, і вашим рідним. Готуючи улюблені десерти ваших дітей, додайте у рецепт краплинку радості, любові та щастя. Такі смаколики зроблять атмосферу вашої домівки теплою та затишною. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рецептів солодощів, що покращать настрій взимку

ПРОЧИТАЙТЕ УЛЮБЛЕНУ КНИГУ

Книга - це велетенський світ, у якому багато цікавого та досі незвіданого. Придбайте книжку, що привернула вашу увагу, і віддайтеся читанню на весь вечір. Захоплююча історія, багатогранний сюжет та неймовірні пригоди героїв збуджуватимуть вашу увагу та цікавість і зроблять зимовий вечір по-справжньому теплим. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 книжок від українських видавництв для затишної зими

ЗАПАЛІТЬ СВІЧКИ

Аби створити сонячну та приємну атмосферу у домі, не варто витрачатися на капітальний ремонт. У книзі «Хюгге» стверджується, що свічки дарують спокій та затишок. Окремі дрібнички зроблять ваш інтер'єр оригінальним. Повісьте на стіни фото із найріднішими, прикрасьте обідній стіл яскравою скатертиною, накрийте ліжко затишним пледом або прикрасьте диван пухкими подушками - і ваша оселя одразу ж стане осередком щастя та комфорту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрети домашнього затишку різних країн світу

РОБІТЬ РАНКОВУ ЗАРЯДКУ

Навіть найменші фізичні навантаження вранці зроблять вас бадьорими та повними сил. Крім того, ваші м'язи будуть у тонусі, а фігура виглядатиме витонченою та елегантною. Займіться бігом, плаванням або фітнесом - і зустрінете весну зовсім іншою людиною. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-10 фітнес-порад для пишнотілих жінок

ХАРЧУЙТЕСЬ ПРАВИЛЬНО

Правильний режим харчування допоможе налагодити роботу внутрішніх органів, покращити самопочуття та вести здоровий спосіб життя. Споживайте більше сезонних овочів та фруктів, їжте невеликими порціями через кожних три години і не забувайте пити більше води. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимові вітаміни: ТОП-10 продуктів, що зміцнюють імунітет

ПЛАНУЙТЕ МРІЇ

Спеціальний блокнот-планер допоможе записати усі справи на день, ні про що не забути та всюди встигати. Крім того, ви можете записати усі свої найпотаємніші бажання та цілі на майбутнє. Така організація власного часу та думок допоможе стати більш уважним, активним та успішним. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як все встигати: секрети та звички успішних людей

ВІДНОВЛЮЙТЕ СИЛИ

Після важкого робочого дня прогуляйтеся на свіжому повітрі, прийміть гарячий душ і відправляйтесь у світ сновидінь. Здоровий сон дорослої людини повинен бути не менше 8 год. на добу. Таким чином, вранці ви почуватиметесь повними енергії та наснаги до життя. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 продуктів, які допоможуть очистити судини

ПІКЛУЙТЕСЯ ПРО СЕБЕ

Догляд за шкірою взимку потребує особливої уваги. Користуйтеся живильними кремами, регулярно робіть маски та скраби. Такі б'юті-процедури покращать стан шкіри, тонізуватимуть та допоможуть розслабитись. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 важливих цитат Опри Вінфрі, які повертають віру в себе