Що подарувати Близнятам на Новий рік?

Новий рік: Що подарувати Близнюкам | 1+1
Фото: Unsplash

Зірки підкажуть, як вразити найвибагливіших.

Поділитися:

Зовсім скоро ми святкуватимо Новий 2020 рік, а ти ще в роздумах, що подарувати знайомим Близнятам? Не хвилюйся, адже ми дізналися у зірок про тонкощі вподобань цього знаку.

Джерело: giphy.com

Стильний аксесуар

Близнята — ще ті екстраверти. Вони не уявляють свого життя без спілкування, галасливих вечірок та нових знайомств. Тому представникам цього знаку будуть до вподоби оригінальні аксесуари. Стильний гаманець, ремінь або браслет, безумовно, вразять Близнят. Адже ними можна похизуватися перед друзями та новими знайомими. 

Фото: Charles, Unsplash

Сучасний гаджет

Комунікабельні Близнята будуть в захваті від нових телефону, планшету, навушників чи електронної книги. Проте обирай гаджет найновішої моделі з усіма сучасними функціями. Адже Близнята знають про останні новинки у сфері техніки.

Фото: Jim Kalligas, Unsplash

Смачний презент

Близнята — ще ті ласуни! Гарним новорічним подарунком стануть різноманітні солодощі з незвичайними смаковими поєднаннями. Обирай те, що саме твоєму гурману до вподоби.

Фото: instagram/tvoya_banka

Ювелірні прикраси

Вінтажні прикраси не лише вразять Близнят, а й ще більше увиразнять їхню унікальність. Обравши каблучку з цікавими візерунками та елементами етнічного стилю — ти не прогадаєш із подарунком.

Фото: Salar Arif, Unsplash

Цитрусовий парфум

Важкі аромати — не для Близнят. Квітковий парфум зі свіжими нотками цитрусу або лаванди ідеально підійде представникам цього знаку. Тільки не забувай про стійкість аромату, аби Близнята мали можливість насолоджуватися приємним запахом не лише протягом дня, але і ночі. Але даруй парфум тільки в тому випадку, якщо добре знаєш людину та її вподобання.

Фото: Annie Spratt, Unsplash

Незабутні враження

Бажання до нових пригод постійно переслідує Близнят. Чудовим новорічним подарунком стане абонемент на заняття дайвінгом або квиток до екзотичної країни. Дізнайся, чим саме цікавиться твоя подруга або друг та приготуйся до численних «дякую». Головне — тримай інтригу до кінця, адже Близнята так обожнюють сюрпризи!

Фото: Kira AufUnsplash

Дослухайся до наших порад та насолоджуйся казковою порою!

А щоб дізнатися ще більше цікавих ідей новорічних подарунків — дивись далі відео:

Читай також:

1. Що подарувати Дівам на Новий рік?

2. Що подарувати Рибам на Новий рік?

3. Що подарувати Водоліям на Новий рік?

4. Що подарувати Козерогам на Новий рік?

5. Що подарувати Стрільцям на Новий рік?

6. Що подарувати Скорпіонам на Новий рік?

7. Що подарувати Терезам на Новий рік?

8. 

9. Що подарувати Ракам на Новий рік?

10. Що подарувати Тельцям на Новий рік?

11. Що подарувати Овнам на Новий рік?