Маша Єфросиніна позує у стильній сукні-вишиванці

Маша Єфросиніна позує у стильній сукні-вишиванці | Зірковий стиль | 1+1
Фото: instagram/mashaefrosinina

Їй дуже личить!

Поділитися:

Понад тиждень тому українська ведуча, екс-учасниця «Танців з зірками» Маша Єфросиніна разом із сім'єю вирушила на відпочинок до сонячної Мексики. Вони зупинилися у містечку Плая-дель-Кармен, в розкішному готелі Banyan Tree Mayakoba. 

У своєму мікроблозі зірка часто ділиться із шанувальниками світлинами з відпустки. Ми вже встигли побачити, чим снідає Маша Єфросиніна та як позує в купальнику. А цього разу ведуча зачарувала образом у стилі етно. 

На Маші — стильна світла сукня-вишиванка із флористичним орнаментом. Зірка доповнила літній лук грайливою квіткою у волоссі та легкими сандалями. 

Фото: instagram/mashaefrosinina

У коментарі до світлини Єфросиніна поділилася цікавими моментами з мексиканської подорожі: 

«По-перше, я побачила, як моя донька з'їла гусінь! По-друге, на вечерю нам подали яйця мурашок (ті, які вони відкладають у землю) — і це неймовірно смачно! По-третє, я, людина, яка не п'є, дегустувала три види місцевого алкогольного напою — мескаль (самогон на копченому кактусі, якщо коротко). І я вижила. Думаю, подіяв місцевий клімат. По-четверте, нас привезли в найрозкішніший готель заповідника Mayakoba RoseWood. Досі не розумію, чи це в мені ще бродить галюциногенний кактус з мескаля, чи я справді проведу тут наступні дві ночі!».

Нагадуємо, нещодавно Маша Єфросиніна поділилася подробицями особистого життя і материнства в інтерв'ю для ЖВЛ. Дивись відео далі.

Більше новин про українську ведучу читай на нашому сайті: 

1. Маша Єфросиніна розважається в образі княгині Ольги (кумедне відео)

2. Маша Єфросиніна поділилася фото, на якому позує топлес

3. Число з багатьма нулями: Маша Єфросиніна розсекретила свій найбільший гонорар

4. Єфросиніна похизувалася спокусливим силуетом у блискучій сукні

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі