5 найкращих романтичних комедій усіх часів

5 найкращих романтичних комедій усіх часів | Кіно | 1+1
Фото: Кадр із фільму «Красуня»

Ідеальна кінодобірка для затишного осіннього вечора.

Поділитися:

Із приходом осінньої пори ми охоче кутаємось у теплий плед, заварюємо улюблений чай і зовсім не хочемо покидати домівку. Пропонуємо влаштувати тотальний релакс і переглянути захопливу комедію, яка змусить усміхнутися і налаштує на позитив.

У новій кінодобірці 1plus1.ua зібрав для тебе п’ять романтичних історій, які особливо полюбилися глядачам в усьому світі. Зробить твій вечір ще теплішим і затишнішим смачна новинка – чай оолонг GREENFIELD Floral Cloud, від якого кімната вмить наповниться ароматом квітучої бузини та солодкого абрикоса…

А ще проходь цікавий тест! У ньому дізнаєшся, який фільм зробить твій день особливим. У тебе також є можливість виграти квитки у кіно на стрічки, які нині у прокаті.

«Щоденник Бріджит Джонс», 2001

У ній мільйони жінок бачать власну копію. Головна героїня стрічки – 32-річна журналістка Бріджит Джонс має усім знайомі жіночі проблеми: зайву вагу, любов до ігристого та поганих хлопців. Одного дня вона вирішує кардинально змінити своє життя і починає вести щоденник, у якому записує маленькі перемоги. Однією з таких стає знайомство із симпатичним адвокатом Марком Дарсі.

«Чого хочуть жінки», 2000

Це питання ставив собі кожен чоловік. Розібратися у ситуації вдалося ловеласу Ніку Маршалу (Мел Гібсон), який після нещасного випадку отримав дар – читати думки прекрасної статі. Герой вважає, що ця можливість допоможе йому отримати омріяне підвищення на роботі та стати подарунком для всіх жінок. Та в долі інші плани. Керівником Маршала стала чарівна Дарсі Макгуаяр, до якої у чоловіка зародилися справжні почуття. 

«Чотири весілля і одні похорони», 1994

Ці двоє постійно зустрічалися на весіллях або похоронах знайомих. Молодий англієць, якому трохи за тридцять, Чарльз хвилюється, що не може знайти свою другу половинку. На весіллі друзів він знайомиться з вродливою дівчиною Керрі, з якою проводить ніч. Проте дівчина поставилася до цього, як до миттєвої слабкості. На іншому весіллі вони знову поринають у пристрасть, але Чарльз дізнається, що його кохана заручена з іншим. Попереду на героїв чекають ще два весілля й одні похорони. Чи зможуть вони бути разом?

«Красуня», 1990

Культова історія кохання персонажів відомих американських акторів Річарда Гіра та Джулії Робертс не залишає нікого байдужим і сьогодні. За сюжетом, фінансовий магнат Едвард заблукав у нічному місті й познайомився з вуличною повією Вів’єн. Її врода настільки вразила багатія, що він вирішив запросити красуню до свого номера в готелі. Вранці Едвард дізнається, що сьогодні йому потрібна чарівна супутниця на світській вечірці. Він пропонує Вів’єн залишитися з ним ще на шість днів за додатковий гонорар.

«Коли Гаррі зустрів Саллі», 1989

Чоловіка та жінку може пов’язувати дружба? Чи все ж із часом вона переросте у романтичні стосунки? Ось, до прикладу, Гаррі та Саллі, здається, знайомі вже сто років. Вони разом навчалися, приходили на допомогу один одному в різних життєвих ситуаціях… І навіть коли шляхи розходились у різні сторони, обставини знову зводили їх докупи. Несподівано для обох лише одна ніч перевернула все догори дриґом.

Ще більше цікавих кінодобірок знайдеш на нашому сайті:

1. 5 кінопрем’єр, які має побачити кожен у листопаді

2. 5 найкращих осінніх фільмів, що подарують затишок

3. 5 фільмів, що мотивують повірити в себе

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.