5 серіалів «1+1», які ви могли пропустити в 2016 році

5 найкращих серіалів 1+1: комедії, драми та історичні фільми
1plus1.ua

Комедії, мелодрами та історичні серіали, які варто переглянути перед Новим роком.

Поділитися:

Що подарувати на Новий рік: 10 універсальних ідей, які підійдуть кожномуДля тих, хто вже склав святкове меню, креативно прикрасив ялинку та навіть приготував подарунки для рідних і друзів – хороша можливість розслабитися та переглянути найкращі серіали 1+1, які ви могли пропустити.

Улюблені комедії, мелодрами та історичні серіали, які варто переглянути в останні дні 2016 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що 1+1 покаже на Новий рік і свята

Комедія «Село на мільйон» на «1+1» стала найбільш рейтинговим серіалом осеніСЕЛО НА МІЛЬЙОН

За сюжетом троє кузенів Катя, Коля і Тимур отримують у спадок від свого дідуся Юхима Кібця мільйон євро, але з однією умовою – вони повинні переїхати у село на Західній Україні і прожити там рік. Вони не можуть залишати його більше, ніж на 24 години.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тест: Ким би ви були у селі

Якщо ніхто зі спадкоємців не протримається в селі весь цей час, гроші перейдуть громаді в розпорядження сільського голови Івана. Дізнавшись про це, його опонент Гарбуз має намір ще активніше боротися за владу.

Головні ролі в комедії «Село на мільйон» виконують Дмитро Сова, Анна Кошмал, Костянтин Войтенко, Євген Капорін, Наталія Сумська та Юрій Горбунов.

Зауважимо, що комедія «Село на мільйон» на «1+1» стала найбільш рейтинговим серіалом осені. Прем'єра продемонструвала високі показники телеперегляду – рейтинг за аудиторією 18-54 (Україна) склав 8.2%, частка – 19.9%, за аудиторією 18-54 (50К +) серіал пройшов з рейтингом 5.7% і часткою 16,0%.

Дивіться «Село на мільйон» – перша серія онлайн:

ОСТАННІЙ МОСКАЛЬ. Судний день

Другий сезон українського серіалу, в якому здригнуться Карпати – їх чекає скандальне повернення блудного гуцула, брата Івана і батька Валери – Дмитра Петрука. Заповзятливий олігарх, заручившись підтримкою брата, планує побудувати в Великих Вуйках сучасний мегапрубутковий курорт «Вуйковель».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов і Ольга Сумська прикрасили обкладинку "Отдохни"

Правда, для побудови доведеться зрівняти з землею все село... Приголомшені таким поворотом жителі об'єднуються проти варварського бізнес-плану, але ульдозери вже рушили з місця.

Головні ролі у серіалі виконали Ігор Скрипко, Юрій Горбунов, Володимир Горянський і Галина Безрук.

Дивіться «Останній москаль. Судний день» – перша серія онлайн:

ЦЕНТРАЛЬНА ЛІКАРНЯ

У центральну лікарню провінційного міста, де одним із провідних лікарів-хірургів працює молода, красива та вольова жінка Маргарита Сергіївна, приїздить талановитий лікар-хірург Рустам. Маргариту і Рустама пов’язує давній роман ще зі студентських часів. Почуття між давніми закоханими спалахують із новою силою. Маргарита Сергіївна опиняється перед непростим вибором – пробачити чи ні кохання свого життя. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 покаже другий сезон серіалу «Центральна лікарня»

«Центральна лікарня» – серіал про людські взаємини, про те, як люди йдуть від свого кохання, а згодом намагаються його повернути, про вибір жінки та її вміння прощати. Медична проблематика служить обрамленням, що показує, як люди проявляють себе у складних обставинах, адже лікарня – те місце, де трагічне переплітається з героїчним, а кохання, самопожертва та біль втрати розкриті через призму людських доль.

Головні ролі у серіалі виконали Ольга Гришина, Ахтем Сеітаблаєв, Марк Дробот і Станіслав Боклан.

Зауважимо, що найкращий серіал літа «Центральна лікарня» з рекордними показниками завершився на 1+1. Серіал протягом двох місяців впевнено утримувала лідерство в ТОП найбільш рейтингових серіалів цього літа, з перших серій завоювавши високий глядацький інтерес.

Рейтинг фінальної шістдесятої серії склав 6,4%, частка – 22,1%. Таким чином, на фінальному епізоді серіал оновив власний рекорд телеперегляду за аудиторією 18-54 (Україна).

Дивіться «Центральна лікарня» – перша серія онлайн:

Мелодрама «Катерина» стала найбільш рейтинговим художнім фільмом вихіднихКАТЕРИНА

Серіал є адаптацією однойменної поеми Тараса Шевченка до сучасних реалій. Дії в мелодрамі відбуваються в мальовничому селі Шуляки на Черкащині, де в сім'ї консервативних педагогів підростає дочка Катерина. За сюжетом туди на натурні зйомки історичної картини приїжджає столична знімальна група. Катя без пам'яті закохується у відомого актора Олексія Красильникова, і це змінює не тільки її життя, але і життя всіх, хто оточує дівчину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фактів про серіал «Катерина»

Головні ролі у мелодрамі виконали Валерія Ходос, Марк Дробот, Ольга Гришина, Наталія Сумська, Анатолій Хостікоєв, Дмитро Сова.

Дивіться «Катерина» – перша серія онлайн:

Роман «Століття Якова» вийде друком у кінообкладинціСТОЛІТТЯ ЯКОВА

В основі сюжету – історія України очима волинського селянина-довгожителя Якова Меха. Ще з дитинства він був закоханий в Уляну, проте незважаючи на взаємність почуттів, батьки видали її заміж за хлопця із заможної родини. Не в силах змінити що-небудь, Яків їде з села.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Драма «Століття Якова» успішно пройшла на 1+1 і спричинила дискусію у суспільстві

Він вступає до Війська Польського та зустрічає польську шляхтянку Зосю… У його долі – війни, полон і втрата близьких, але її головний підсумок – збереження людяності і здатності любити.

Яків проти своєї волі був втягнутим в історичні конфлікти. Він не рве на собі сорочку та не намагається щось комусь довести. Яків просто хоче створити сім'ю, виховувати дітей і працювати на своїй землі, але обставини не дають це зробити, – каже режисер проекту Бата Недич.

Зауважимо, що драма «Століття Якова» успішно пройшла на 1+1 і спричинила дискусію у суспільстві, а однойменний роман Володимира Лиса, який нещодавно вийшов друком у кінообкладинці, потрапив у ТОП-продаж.

Дивіться «Століття Якова» – перша серія онлайн:

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав про 9 найкращих новорічних фільмів.

Новини по темі