7 найпопулярніших літніх трендів з Instagram

Модні тренди літа 2019 з Інстаграм (фото)
@thestyledseed

Надихаємося образами модних блогерів.

Поділитися:

Як тільки на сторінці Instagram-інфлюенсера з'являється модний образ, в якому він цікаво обігрує той чи інший елемент одягу, тренд швидко поширюється мережею. Стильну ідею підхоплюють інші блогери — і ось навіть пересічний користувач поглядає в бік велосипедок і дістає з глибин шафи раритетні «варенки».

Тренди зі сторінок головних Instagram-модників, які стануть хітами літа 2019, ми об'єднали в одному матеріалі. Беремо на озброєння!

Масивні прикраси для волосся

Ця тенденція спалахнула так швидко, що очолювати модні топи їй, швидше за все, залишилося вже недовго. Тому радимо скористатися моментом і вже зараз «вигуляти» великі застібки, як це зробили Тіна Кароль і Катя Осадча. Більше ідей для образів з прикрасами для волосся знайдете за посиланням.

@jenniferbehr

Бісерна сумка

Сумка з пластикових, дерев'яних або скляних намистин не відрізняється практичністю, але підкорює красою. Такий аксесуар додасть «трендовості» навіть найбільш скромному і спокійному образу. До речі, в інтернеті чимало інструкцій з виготовлення подібної сумочки власноруч. Можна спробувати відкрити в собі новий талант або, як мінімум, заспокоїти нерви за монотонним заняттям...

@melisekrem

@joandkemp

Спідниця міді з хижим принтом

Ідеальне рішення для тих, хто хоче приборкати примхливий звіриний принт. «Леопардова» або «зміїна» спідниця сама по собі вже забезпечує модний образ. Якщо інші елементи вбрання поряд з таким активним малюнком нейтральні — це лише плюс. З кросівками аутфіт виглядатиме зухвало і сексуально, з босоніжками або туфлями — елегантно і жіночно.

@silkfred

@aloprofile

Трикотажний міні-топ

Якщо вистачає сміливості, дозволяє фігура і це не порушує дрес-код — обирайте топ, який оголює живіт. Якщо для вас це занадто, одягайте його в парі з високими брюками, шортами або спідницею.

Дизайн може бути з ретро-настроєм, ​​але простий і лаконічний. Найбільш універсальний — білий або бежевий топ з коричневими «черепаховими» гудзиками. Чудово поєднується з іншими літніми трендами з цього списку.

@lovisaworge

@nicholeciotti

Лляні шорти

Модні блогери пропонують надягати цей легкий і зручний елемент гардеробу не тільки на пляж, але і для міських прогулянок. У компанії з піджаком білі лляні шорти здатні створити актуальний лук для офісу з несуворим дрес-кодом. У поєднанні з невагомим топом або сорочкою — розслаблений літній образ на кожен день. Не забувайте про аксесуари: солом'яний капелюх і плетена сумка стануть ідеальним доповненням.

@averagejoblog

@laurajadestone

Туфлі на незвичайних підборах

Мода на взуття з фігурним каблуком з'явилася ще взимку, впевнено облаштувалася навесні й не збирається відступати на літній період. У спекотний сезон обираємо моделі з відкритою п'ятою, а цікаві варіанти каблуків шукаємо в добірці.

@scandinavianfashions

@csmartfx

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весняні барви: 5 наймодніших кольорових поєднань в одязі

Пасторальні сукні

Прованська естетика, що переплітається з вікторіанськими мотивами, виглядає витончено і романтично. Мереживні та бавовняні сукні в пасторальному стилі з ніжними квітковими візерунками і рюшами прийдешнім літом підкреслять жіночність і бездоганний смак. В який бік буде зміщено градус — ближче до сільської безпосередності або богемної аристократичності — кожна вирішує для себе.

@overtheseadress

@susiebubble​​​​​​​

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 трендових речей весни, які хоче кожна модниця

Новини по темі