Як схуднути після пологів швидше, ніж за місяць

Як схуднути після пологів швидше, ніж за місяць | Корисні поради | 1+1
Фото: GettyImages

Співачка Бейонсе розсекретила дієту, яку перевірила на собі.

Поділитися:

За статистикою, 70% жінок набирають вагу після пологів, що не дивно. Народження дитини – важлива подія в житті кожної жінки, та для організму це ще той стрес. Повернутися в колишню форму буває надзвичайно складно: інколи на це потрібен цілий рік. Та є коротший шлях – ним поділилася зіркова матуся Бейонсе.

Влітку 2017 року співачка народила близнюків Сема і Румі. Вона не раз зізнавалася, що вагітність і пологи далися їй дуже важко: здоров’я малюків та її власне опинилися під загрозою.

Фото: @beyonce

Після народження дітей Бейонсе півроку не могла повернутися до колишніх форм. Аби врешті-решт вийти на сцену, співачці довелося терміново худнути. І лише зараз, через два роки після пологів, знаменитість таки розсекретила дієту, яка їй у цьому допомогла.

Фото: GettyImages

На YouTube-каналі артистки з’явилося відео, у якому вона показала, як саме худла. Ролик починається зізнанням:

Я важу 80 кілограмів. Попереду довгий шлях, але я впораюся.

Згідно з відео, протягом 44 днів Бейонсе дотримувалася дієти під назвою 22 Days Nutrition, яка полягає в рослинному харчуванні. Рис і пасту співачка замінила на кіноа, а смажене м’ясо та солодощі – на рибу й овочеві коктейлі.

Завдяки дієті зірці вдалося досягти бажаних форм і вона знову вийшла на сцену у звичних міні-шортах. У відео ти також побачиш фрагменти її тренувань:

Нагадаємо, що нещодавно Бейонсе представила кліп на саундтрек до фільму «Король Лев», що став найгучнішою прем’єрою цього місяця. Подробиці – у відео:

Після схуднення Бейонсе вражає прихильників звабливими образами. Дивись фото за посиланнями:

1. Бейонсе підкреслила пишний бюст крихітною сукнею з глибоким декольте

2. Бейонсе вперше за довгий час вийшла у світ із чоловіком

3. Бейонсе вдягнула 7-річну доньку в розкішний образ у своєму стилі (фото)

4. Бейонсе вразила космічною сукнею (фото)

Новини по темі