Як схуднути за тиждень: Секрети акторок «Жіночого Кварталу»

Як схуднути за тиждень: Секрети акторок Жіночого Кварталу | Краса | 1+1
Фото: @adam.chuk, @kekeliavera

Учасниці проекту зізнались, як швидко приводять себе у форму.

Поділитися:

Улітку особливо хочеться мати неперевершений вигляд та вражати всіх досконалою формою. Та коли до відпустки залишилося мало часу, а похизуватися на пляжі стрункою талією хочеться – в нагоді стануть поради від акторок «Жіночого кварталу». Саме зараз вони готуються до зйомок концерту, що відбудеться 24 липня на Морському вокзалі в Одесі. Учасниці проекту поділилися, що допомагає їм швидко схуднути до виступу.

Віра Кекелія: «Упродовж відпустки я не обмежувала себе в їжі, тому зараз мушу добряче працювати над собою. Їм легкі у приготуванні страви – каші, салати, м’ясо – та невеликими порціями. Тренуюся онлайн зі своїм тренером: ми комбінуємо різні навантаження, зокрема елементи йоги та пілатесу».

Катя Нікітіна: «Я ніколи не дотримуюсь дієт, натомість завжди стежу за своїм раціоном і не уявляю свого життя без спорту. Щоб швидко привести себе до ладу, варто зменшити обсяг їжі на день і додати фізичні навантаження. Для початку потрібно почати ходити більше – мінімум 10 тисяч кроків на день – та відмовитися від солодощів і випічки».

Фото: @adam.chuk, @nikitinakatty

Анастасія Євтушенко: «Коли потрібно швидко схуднути, я переходжу на каші й салати та активно рухаюся. Полюбляю йогу та тривалі піші прогулянки».

Фото: @tverdohleb_k, @anastasiagram

Валерія Товстолес: «Коли треба екстрено привести себе у форму, я тренуюсь із гумовим еспандером. Це найкращий тренажер у домашніх умовах! Присідання, планка, прес – вистачить і 12 хвилин. Головне – регулярно. Також я займаюся танцями у стилі vogue, що ефективний для рук, та high heels, щоб тренувати ноги. Щодо харчування, я зменшую розмір порцій та налягаю на овочі та фрукти».

Саша Машлятіна: «Важливо знайти стимул. Для мене найкраща мотивація – це мої колеги. Коли розумієш, що концерт уже скоро, а ти більша за інших – стримувати себе в харчуванні стає легше».

Фото: @mashliatina

Еліна Мбані: «У відпустці я багато чого собі дозволяла, тому зараз дотримуюся дієти – їм салати й активно займаюся спортом».

Щоб процес схуднення був ефективним, пам'ятай: повсякденні звички можуть повільно, але впевнено шкодити твоїй фігурі. Бери відео на озброєння: 

Ще більше зіркових порад для схуднення шукай за посиланнями: 

1. Як схуднути без зусиль: 3 секрети від дієтолога Кім Кардашян

2. Аніта Луценко показала вправу, з якою ти встигнеш схуднути до відпустки

3. Ольга Сумська розповіла, як швидко схуднути