"Битва за Київ": "1+1 Україна" покаже документальний фільм про те, як боролась Київщина у перші дні повномасштабного вторгнення

Не пропустіть документальний фільм "Битва за Київ"

Не пропустіть 8 вересня, о 21:40 документальний фільм "Битва за Київ" на телеканалі "1+1 Україна"!

Поділитися:

Цієї п’ятниці, 8 вересня, о 21:40 телеканал "1+1 Україна" покаже документальний фільм "Битва за Київ" про одне з ключових протистоянь у ході російського вторгнення в Україну. Вони хотіли взяти Україну без опору, підготували розстрільні списки та створили план панування в урядовому кварталі. Окупанти планували взяти Київ за 3 дні, але героїчна відсіч українських захисників перекреслила усі марення керівництва рф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Невідомий герой”: у неділю на сцену “Голосу країни-13” вийде 25-річний ветеран війни, який брав участь у звільнені Бучі та потрапив під 48-годинне бомбардування в Бахмуті

Фільм відновлює хронологію подій та розповідає раніше невідомі факти про те, що відбувалось у Києві та області, починаючи від 24 лютого і до дня деокупації Київщини.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ та оборони Києва генерал-полковник Олександр Сирський поділиться своїми спогадами про битву за столицю. Також у фільмі розкажуть про стратегічно важливу битву за Мощун. Українські воїни більше аніж два тижні стримували російську армію, зокрема елітні підрозділи десантних військ російської федерації та морську піхоту у важких боях. Мощун став одним із форпостів який зупинив російські окупаційні війська на підступах до Києва. До роботи над “Битвою за Київ” також долучився американський воєнний експерт Джон Спенсер. Крім того, у документальному фільмі покажуть найважливіші відеоматеріали, які вже стали частиною сучасної історії.

"Битва за Київ" — це фільм, який розповідає про мужність та відданість українських героїв та нагадує ціну свободної країни.

Не пропустіть "Битва за Київ" вже цієї п’ятниці 8 вересня о 21:40 на телеканалі "1+1 Україна".

1+1 Україна в Instagram.

1+1 Україна в Facebook.