Чому Бред Пітт не хотів зніматися з Дженніфер Еністон у серіалі «Друзі»

Чому Бред Пітт не хотів зніматися з Дженніфер Еністон у серіалі «Друзі» | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Благородна ціль.

Поділитися:

Хоча відомі американські актори, улюблене екс-подружжя мільйонів Бред Пітт та Дженніфер Еністон розірвали шлюб понад 10 років тому, їхні стосунки не залишають нікого байдужими й сьогодні. Дженніфер сміливо коментує їхнє розлучення для преси, а одного разу навіть зізналася у коханні до Бреда

Зауважмо, у ті часи Пітта й Еністон пов'язували не лише романтичні, а й ділові стосунки. Так, Бред з'явився в дев'ятій серії восьмого епізоду культового комедійного серіалу «Друзі», у якому зіграв колишнього однокласника Рейчел Грін (Дженніфер Еністон). У серіалі він її ненавидів – і це було дуже весело! Пригадаймо...

Творець серіалу Девід Крейн повідомив, що Пітт до останнього моменту не погоджувався на роль. Річ у тому, що актор ніколи раніше не з'являвся на телебаченні перед глядачами, а також завжди намагався вберегти своє особисте життя від камер. 

«Він не наважувався, бо ніколи не знімався для ТБ, а це дуже специфічна навичка. Думаю, будь-кому, хто раніше цього не робив, буде лячно. Бред побоювався знаходитися на одному знімальному майданчику з Дженніфер, адже всі дуже хотіли сфотографувати його з коханою і втрутитися у їхнє життя», – стверджує Крейн.

У будь-якому разі ми неймовірно щасливі, що Пітт й Еністон все ж знялися разом у комедійному серіалі. Цей епізод можна переглядати знову і знову, чи не так?

Більше про стосунки екс-подружжя дізнавайся у відео:

Ще декілька новин про Бреда і Дженніфер: 

1. Що допомагає Дженніфер Еністон у 50 мати фігуру 20-річної

2. Бред Пітт присвятив своє нове татуювання Анджеліні Джолі (ЗМІ)

3. Як Дженніфер Еністон випадково «зламала» Instagram

4. У Бреда Пітта нова дівчина — і вона копія Джолі (ЗМІ)

5. 50-річна Дженніфер Еністон похизувалася розкішною фігурою у новій фотосесії

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі