День прем'єр на "1+1 Україна": що покажуть 19 лютого

Розповідаємо про проєкти та серіали, прем'єра яких відбудеться 19 лютого на каналі "1+1 Україна".

Поділитися:

У понеділок ,19 лютого на телеканалі “1+1 Україна” розпочинається масштабний сезон прем’єр, під час якого на екранах з’являться нові сезони улюбленого серіалу “Мольфар” та суспільно важливого ток-шоу “Говорить вся країна”, а також нові українські серіали: “Ловець снів”, “Ціна втечі” та “Перші дні”. Розповідаємо детальніше про кожен із проєктів. 

“Мольфар” 

У другому сезоні серіалу на глядачів чекають нові історії героїв, які дозволять поглянути на життєві проблеми та людські стосунки під новим кутом. Головний персонаж проєкту – Мольфар, який знає всі відповіді, але тільки дає підказки, що приведуть до істини. Він мешкає у віддаленому будинку, розташованому біля озера. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мольфар": чому варто подивитися 2 сезон улюбленого серіалу

До нього приходять люди, які опинились у важкій ситуації та не змогли самостійно знайти вихід. Мольфар - є тим, хто дає можливість виходити за межі звичайного сприйняття, застосовуючи свої надприродні здібності. Серіал нагадує нам про важливість особистого вибору та відповідальність за власну долю.

У ролі мольфара глядачі побачать актора Євгена Волошенюка. На другий день повномасштабного вторгнення він вступив до лав ЗСУ та став на захист країни.

Не пропустіть прем’єру другого сезону серіалу “Мольфар” 19 лютого о 14:15 на “1+1 Україна”.

“Перші дні” 

Серіал-антологія виробництва FILM.UA Group якладається з 6 художніх міні фільмів, натхненних реальними подіями, що сталися у перші два місяці повномасштабного вторгнення. Серіал став першим українським телепроєктом, диджитал-прем'єра якого на “Netflix” відбулася разом з Україною одночасно ще у 18 країнах Європи: у Польщі, Чехії, Словаччині, Румунії, Угорщині, Молдові, балтійських і балканських країнах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки “1+1 Україна”, які зіграють у серіалі "Перші дні"

Серед головних героїв - мати, яка ділить життя з дитиною і двома чоловіками - теперішнім і минулим, хлопець, який опинився на роботі в зоопарку під час війни, бездомний, що допомагає ТрО, та інші.

У серіалі знялась ціла плеяда популярних українських акторів: Андрій Ісаєнко, Тарас Цимбалюк, Катерина Варченко, Лілія Цвелікова, Вячеслав Довженко, Антоніна Хижняк, Віктор Жданов, Оксана Жданова, Олександр Рудинський, Роман Луцький, Ярослав Безкоровайний, Марія Стопник.

Не пропустіть прем’єру серіалу-антології “Перші дні” 19 лютого о 22:30 на “1+1 Україна”.

“Ловець снів”

Скриптед-реаліті “Ловець снів” розкаже, як сни можуть стати ключами до розкриття життєвих проблем. Ще в ранньому віці головний персонаж Назар Лютий не зміг розгадати значення своїх снів і врятувати батьків від загибелі. Тепер він майже не спить і вислуховує історії своїх пацієнтів, намагаючись допомогти їм розшифрувати сенс снів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єра на "1+1 Україна": як проходили зйомки нового серіалу "Ловець снів"

У головній ролі актор Сергій Кисіль. Також у серіалі глядачі побачать акторів серіалу “Жіночий лікар. Нове життя” Ярослава Шахторіна, Ніну Набоку, Кирила Прокопчука,  зірку “Школи” Яніну Андрєєву.

“Ловець снів” – перший серіал “1+1 Україна” та FILM.UA у межах спільної угоди про створення фільмів та серіалів.

Не пропустіть прем’єру серіалу “Ловець снів” 19 лютого о 16:15 на “1+1 Україна”.

“Ціна втечі”

Новий серіал розповість про Марту, яка з дитинства жила у прийомних батьків, а про свою біологічну родину нічого не знала. Її життя змінюється, коли дівчину намагаються видати заміж силоміць. Не бажаючи миритись з цим, Марта  вирішує взяти справи в свої руки і тікає з весілля. Вона готова подолати всі труднощі, щоб знайти свій шлях, а також дізнатись правду про справжніх батьків.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: “Для “Ціни втечі” вчилась володіти холодною зброєю”:  зірка нового серіалу на “1+1 Україна” Анна Іванова розповіла про те, на що готова заради ролі та нове покоління акторів

У  новому серіалі “1+1 Україна” глядачі побачать багато молодих українських акторів: Анну Іванову, Дарʼю Пльондер, Анастасію Нестеренко. Також у серіалі зіграли зірка “Катерини” Валерія Ходос та Олександр Третьяченко. Актор відомий глядачам за роллю батька Максима, голови ради директорів косметичної компанії у серіалі “Моя улюблена Страшко”.

Не пропустіть прем’єру серіалу “Ловець снів” 19 лютого о 20:30 на “1+1 Україна”.

“Говорить вся країна”

У новому сезоні суспільно важливого ток-шоу герої будуть розбиратися в резонансних справах, встановлювати справедливість та вчити українців відстоювати свої права. Проєкту, ведучим якого є Олексій Суханов, показує на прикладі реальних історії, як перетворити проблеми на план дій та шукати вихід із будь-якої складної ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий “Говорить вся країна” Олексій Суханов розсекретив, чим дивуватиме новий сезон ток-шоу (ексклюзив)

Телеглядачі "1+1 Україна" мають можливість побачити невигадані історії, в яких героям довелося зіткнутися з несправедливістю, ударами долі, криміналом та іншими випробовуваннями, захищаючи власні права. 

Не пропустіть прем’єру нового сезону ток-шоу “Говорить вся країна” 19 лютого о 19:30 на “1+1 Україна”.

 

 

Новини по темі