Екс-чоловік Ані Лорак представив свою пишногруду кохану (фото)

Екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу представив свою пишногруду кохану | 1+1 |
Фото: @anilorak

Пара відпочиває в Іспанії.

Поділитися:

Як і весілля співачки Ані Лорак із турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, так і їхнє розлучення стали гучними світськими подіями.

Фото: anilorak.ua

Розрив відомого подружжя не вплинув на творче життя артистки, а її особисте життя швидко налагодилося. У червні цього року Лорак опублікувала у своєму Instagram фото з 26-річним бойфрендом. Ним став саунд-продюсер Black Star Єгор Глеб, колишній коханий співачки TAYANNA, від якого вона народила сина Даніеля.

Фото: @anilorak

А днями нарешті наважився представити свою дівчину Мурат. Чоловік поділився в Instagram світлиною, на якій позує з пишногрудою брюнеткою на ім’я Самія Ахметова. Наразі закохані насолоджуються відпочинком в Іспанії.

«Життя стає справжнім і чудовим, коли ти знаходиш людину, яка справді відчуває те, що й ти, і має такий самий погляд на майбутнє», — додав до фото Мурат.

Раніше екс-чоловік Лорак публікував Stories, на яких також був поруч із новою дівчиною.

Фото: @muratnalca

Нагадаємо, Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучилися 31 січня 2019 року. Пара має спільну восьмирічну доньку Софію. Співачка не натішиться своєю принцесою (саме так називає дівчинку) та охоче долучає її до зіркового життя — виступів на сцені, зйомок, фотосесій та модельних показів.

Фото: @anilorak

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше про зіркове життя дізнаєшся тут:

1. 5 зіркових заручин, які не закінчилися весіллям

2. Приємне з корисним: Комаров влаштував молодій дружині фотосесію

3. Помста Лободі? Соліст Rammstein з екс-дружиною Потапа (фото)

4. Стала відома причина розлучення Слави і Едгара Камінських

5. Леді Ґаґу потролила екс-дружина її нового бойфренда

Новини по темі