Фотограф Меган Маркл та принца Гаррі поділився неймовірними подробицями їхньої весільної зйомки

Фотограф Меган Маркл та принца Гаррі поділився подробицями їхньої весільної зйомки | 1+1
Фото: Getty Images

Оце так пощастило!

Поділитися:

Днями Меган Маркл і принц Гаррі відсвяткували романтичну дату – 27 листопада 2017 року світ дізнався про королівські заручини пари. Тож на честь цієї події на своїй сторінці в Instagram герцоги Сассекські показали не публіковану досі світлину з весілля.

Аж ось, слідом за публікацією, фотограф Меган та Гаррі поділився цікавими подробицями королівської весільної фотосесії. І, мусимо погодитись, його історія дещо незвична.

Як виявилось, Алексій Любомирський навіть гадки не мав, що йому випаде нагода попрацювати з членами королівської родини. Годі й казати, що він не надсилав їм свого резюме і, тим паче, не проходив жодних співбесід.

Так, одного дня чоловік сидів у кімнаті очікування однієї з британських лікарень, поки оперували його близьку людину. Аж раптом йому зателефонували з Кенсінгтонського палацу і запропонували стати особистим фотографом Меган та Гаррі. Ясна річ, чоловік не відмовився, а вже за два тижні фотографував королівські заручини.

Та на цьому співпраця Алексія з майбутніми герцогами Сассекськими не завершилася. Менше ніж за рік через об’єктив своєї камери він поглянув уже на їхнє пишне весілля.

Цікаво, що зйомка події відбувалася в досить екстремальних умовах. Як пригадав Любомирський, на створення весільних портретів молодят він мав усього лише три хвилини. Однак талановитий фотограф легко впорався з цим завданням.

Фото: Getty Images

До слова, Алексій походить зі знатної польської родини. Тож, певно, саме тому він швидко порозумівся зі своїми королівськими працедавцями.

Нагадаємо, нещодавно герцоги Сассекські розпочали масштабну судову війну з британськими медіа. Всі подробиці дізнаєшся у відео:

Більше цікавих новин про Меган Маркл та принца Гаррі читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі