Що підготував 2024 рік для всіх знаків зодіаку: гороскоп за фільмом "Аліса в Країні Чудес"

Гороскоп на 2024 для всіх знаків зодіаку за фільмом "Аліса в країні Чудес"
imdb.com

Гороскоп на 2024 за мотивами фільму "Аліса в країні Чудес": не бійтеся вирушати в невідоме.

Поділитися:

Життя Аліси Кінгслі перевертається з ніг на голову під час влаштованої на її честь вечірки. Героїня робить вибір, який занурює її у світ пригод та чудос. Дивіться стрічку "Аліса в країні Чудес" сьогодні, 18 січня, о 19:00 на телеканалі "1+1 Україна". А поки підготували для вас гороскоп на 2024 рік за мотивами фільму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фентезі, пригоди, бойовики: на "1+1 Україна" покажуть кіно для кожного (програма)

Овен (21 березня - 19 квітня): Не бійтеся виявити сміливість і вирушати в невідоме. У цьому році, вам доведеться знайти вихід з власної "країни чудес" і ризикнути знайти щось нове. Вихід із зони комфорту – найкращий спосіб пізнати світ.

Телець (20 квітня - 20 травня): Будьте обережні із заманливими пропозиціями. Коли намагаєтеся виходити за загальноприйняті рамки, перевіряйте усі пляшечки та пиріжки з написами "випий мене" і "з'їж мене". Довіряйте власному внутрішньому компасу.

Близнюки (21 травня - 20 червня): У 2024 році вам потрібно більше проявляти адаптивність та кмітливість. Події розгортатимуться швидко, тому будьте готові до несподіванок. Пам'ятайте, що іноді несподівані речі можуть наводити нас на кращий шлях.

Рак (21 червня - 22 липня): Якщо ви відчуваєте, що потрапляєте в ситуацію, яка вам не подобається, будьте готові втекти, як Аліса від Хеміша на вечірці. Ваш найкращий порадник — внутрішня інтуїція.

Лев (23 липня - 22 серпня): Не дозволяйте іншим вами маніпулювати. Справжній Лев не піддаватиметься лукавим схемам. Ви – герой своєї історії, і вам варто тримати контроль над тим, що відбувається.

Діва (23 серпня - 22 вересня): У 2024 році вам потрібно навчитися підтримувати рівновагу між реальністю та фантазією. Зосереджуючись лише на матеріальному та практичному, ми можемо втратити неймовірні можливості.

Терези (23 вересня - 22 жовтня): Якщо ви відчуваєте, що потребуєте трошки часу для роздумів і внутрішньої рефлексії, дозвольте собі це. Інші можуть турбуватися про вашу затримку, але важливо слідувати своїм власним темпом.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада): Вас чекають несподівані відкриття, які допоможуть побачити світ по-новому. Покладайтеся на свою інтуїцію і вміння проникнути в сутність речей.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня): Будьте готові до пригод і відкриттів. Ваш оптимізм і віра в можливості допоможуть вам подолати будь-які труднощі.

Козоріг (22 грудня - 19 січня): Ваша резолюція на 2024 рік: не забувайте про важливість мрій і невеликих пригод у житті. Якщо вам випаде можливість відкрити для себе нові горизонти, скористайтеся нею.

Водолій (20 січня - 18 лютого): Непередбачувані речі трапляються з будь-ким. Будьте готові до змін. Подібно до Аліси, вам доведеться пройти через невідоме, але це може принести цікаві враження і важливі уроки.

Риби (19 лютого - 20 березня): Деколи вам здається, що ви опинилися в світі казки, але не забувайте, що навіть у казковому світі Аліси були випробування. Ваша винахідливість і врівноваженість допоможуть подолати будь-які труднощі.

Новини по темі