Холостяк Євген Клопотенко вибрав собі пару у прямому ефірі шоу «Твій день» (ВІДЕО)

Євген Клопотенко готує ліниві вареники та вибирає дружину (ВІДЕО)

Цього разу Євген Клопотенко завітав на шоу «Твій день» разом зі своєю мамою, яка мріє влаштувати особисте життя сина.

Поділитися:

Один із найвідоміших кулінарів України Євген Клопотенко — постійний гість денного шоу «Твій день» на 1+1. Євген і зелений борщ готував у прямому ефірі, і куховарив із самою Першою Леді України Оленою Зеленською, розповідаючи про те, як зміниться харчування в українських школах вже з 1 вересня. Цього разу Клопотенко завітав на шоу разом із своєю мамою, яка розповіла про дитинство кулінара.

До п'яти років він був дуже спокійний. Всі дітки розбігалися, а він стояв біля мами. А вже коли він підріс, то став справжнім організатором, ведучим на святах. З того часу він був веселий, шумний, гамірний.

Ведучий Тімур Мірошниченко поцікавився у мами Євгена, що знаменитий кулінар полюбляв їсти в дитинстві.

З дитинства у Євгена улюленою стравою був хліб. Він лягав під одіяло і завжди просив чорний хлібчик із сіллю. З 4 років він допомагав мені на кухні. Особливо він любив м'ясо через мясорубку прокручувати. А найулюбленішою справою були ліниві вареники: він любив замісити тісто, розкачувати… Це і моя улюблена страва. Ще він любив відбивати м'ясо молоточком.

ліниві вареники

Під час готування в прямому ефірі встигли обговорити часом зовсім несподівані інгредієнти, які Євген додає до своїх страв. Зі сміхом виявили, що родичі не завжди в захваті, коли Євген відхиляється від традиційних смаків звичних страв. Ще одна дражлива тема для мами Євгена — особисте життя сина. 

Це для мене болюче питання, ми його вже навіть не обговорюємо, я просто прошу "скажи коли".

У програмі "Твій день" вирішили допомогти Євгену і запропонували придивитися до 4 холостячок: Лесі Нікітюк, Анни Різатдінової, Соломії Вітвіцької та Міли Кузнєцової. І мама, і Євген вибрали із чотирьох дівчат Анну Різатдінову. Євген зізнався, що гарно спілкується з відомою гімнасткою, чим заінтригував ведучих та глядачів.

В прямому ефірі шоу "Твій день" Євген готував свої улюблені ліниві вареники та крученики.

крученики

До речі, відомий кулінар відкрив деякі із своїх фірмових секретів смачних страв – дивись відео «Твій день» від 31 травня.