Кокетлива усмішка: 5 нових способів нанесення червоної помади

Топ-5 ідей макіяжу губ з червоною помадою
Unsplash

Ідеї модного макіяжу губ із найсексуальнішим кольором.

Поділитися:

Хто б там що не казав, а червона помада личить усім. Головне, знайти свій відтінок або спосіб нанесення. Гліттер, градієнт чи ефект «зацілованих губ»? Вибирайте, який з цих трендів доповнить ваш образ у 2019 році.

Розтушований контур

@rachellefacelo

Вважається, що контур яскравих помад має бути бездоганним, інакше весь макіяж виглядатиме неакуратно. Але якщо красиві плавні лінії досі не даються вам без бою і сліз, відкладіть пензлик. Набирає популярності ефект «зацілованих губ». Щоб його досягти, контур, навпаки, злегка змазують. Правда робити це теж потрібно обережно і подушечками пальців. Можна нанести на м'який спонж невелику кількість тонального засобу і легенько пройтися по зовнішньому краю губ.

Блискітки

@paisleymattes

Матові помади вже неактуальні. Однією з головних модних тенденцій у макіяжі стане мерехтливий гліттер. Причому наносити його візажисти пропонують не на повіки, а на губи зверху помади. Порядок наступний: зволожуючий бальзам, червона помада, липкий прозорий блиск і розсипчасті червоні блискітки. Їх радимо розподіляти м'яким пензликом.

Градієнт

@marcwitmernyc

Прийом сподобається тим, хто мріє збільшити губи без ін'єкцій. Перехід від краю до центру з більш насиченого червоного до менш яскравого візуально додає об'єму. Мейкап-художники пропонують змішувати найбожевільніші відтінки, але прихильникам класики краще почати з моркв'яно-червоного і рожевого.

Колор-блок

Ще один спосіб небанально поєднати два кольори помад — нанести один на верхню губу, а другий на нижню. Щоправда, доведеться бути уважною, якщо захочеться перекусити: відтінки можуть змішатися.

Глянцеве сяйво

@josephcarrillo

Вологий блиск на губах стане ідеальним доповненням вечірнього образу. Особливо, у такому спокусливому червоному відтінку. Якщо придбати модну глянцеву помаду ви ще не встигли, знову скористайтеся прозорим блиском в якості верхнього шару.

Новини по темі