Коли сукня набридла: 3 наймодніші образи для зустрічі Нового року

3 оригінальні ідеї, у чому зустрічати Новий рік 2020 | Мода | 1+1
Фото: Ted Baker

Для любительок модних експериментів.

Поділитися:

Якщо й існує момент, коли можна без жодних сумнівів наряджатися в усе, чого душа бажає, то це саме Новий рік. Тренди 2020-го надихають на створення цікавих образів. Вони настільки різноманітні, що банальна сукня відходить на інший план.

Що ж одягнути на святкову сімейну вечерю, коктейль або новорічну вечірку? За відповіддю вирушаємо на myMeest — сервіс доставки покупок з іноземних інтернет-магазинів. До речі, як зробити та отримати замовлення, скориставшись його перевагами, дізнаєшся за посиланням.

Сайт 1plus1.ua вже встиг ознайомитися із брендами з каталогу myMeest й обрати наймодніші варіанти одягу для новорічної ночі. Зауважимо, саме тут маєш нагоду придбати речі, яких ще немає в Україні. Вирушай на онлайн-шопінг разом із нами!

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як вигідно і без ризиків купувати речі за кордоном: Секрети онлайн-шопінгу

Ефектний комбінезон

Щоб мати вишуканий вигляд, не обов’язково приміряти одяг із багатим декором а-ля паєтки. Лаконічний комбінезон, пара артистичних прикрас і виразний макіяж стануть прекрасною альтернативою вбранню у стилі «Великого Гетсбі».

Цікаво, що комбінезони опинилися на піку актуальності ще у розпал наймасштабніших тижнів моди осені. В репортажах  street style з усього світу цей практичний тренд впадає в око все частіше. Таким чином, на вечірці ти будеш не лише найстильнішою, а й почуватимешся комфортно.

Спершу переглянь монохромні моделі: вугільно-чорний, стриманий сірий, білосніжний. А якщо прагнеш модних експериментів, зверни увагу на яскраві барви та ефект металік у дусі 80-х.

Шкіряна спідниця

Продовжуємо аналізувати модні тенденції зимового сезону й обираємо для головної вечірки року сміливу шкіряну спідницю. Спокусливе міні, жіночне міді, плісе, рюші… Дозволь фантазії розгулятися, чому б ні?

Віримо, що прихильниці шкіряних виробів оцінять стильні комбінації спідниць із жакетами в тон. Відомі інфлуенсери неодноразово вирушали на світські заходи у складних шкіряних ансамблях, лакованих костюмах або ж теракотових комплектах у стилі печворк.

Доповнимо спідницю яскравими чобітками-трубами на високих підборах або ботфортами-панчохами, які вдається вигуляти вкрай рідко (хоча вони тримаються на позиції лідера декілька сезонів поспіль). До слова, модні дівчата не побояться поєднати зухвалу спідницю з ковбойськими чобітками і небанальними аксесуарами родом із Дикого Заходу.

Брючний костюм

Якщо сукня – не твій новорічний варіант, зроби ставку на брючний костюм. У фокусі моделі, декоровані яскравим шифоном, та варіанти із люрексу. Під низ можеш одягнути улюблену блузу або оригінальну жилетку. Натомість прихильниці мінімалізму завжди оцінять лаконічний чорно-білий варіант.

Щоб опинитися в центрі уваги, розбав лук трендовим обручем із пір’ям. Кучеряве волосся і яскраві губи також не будуть зайвими. Гортай галерею!

Як зробити та отримати замовлення?

Якщо не хочеш стояти у довгих чергах напередодні свят і приміряти вбрання у тісних примірочних, бери на замітку онлайн-шопінг за кордоном на сервісі myMeest. Лише кілька простих кроків відділяють тебе від можливості придбати одяг, про який говорить уся Європа!

Із детальною інформацією про те, як робити покупки за допомогою myMeest, ознайомлюйся за посиланням.

До того ж ділися своєю думкою і бери участь у нашому опитуванні. Маєш можливість отримати гарні подарунки від myMeest! Імена щасливчиків оголосимо в грудні 2019 року.

poll_content_726

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. Наймодніші светри зими 2020: Скандинавія, мінімалізм і волани

2. Готуємося до Нового року: 10 б’юті-засобів, які тобі потрібні вже зараз

3. 5 пуховиків, у яких тобі не будуть страшні морози

4. Наймодніший макіяж для новорічної ночі: 5 вкрай потрібних засобів

5. Сезон хюґе: Як створити затишний домашній образ узимку

7. 5 наймодніших суконь, у яких будеш зіркою новорічної ночі

Новини по темі