Маша Єфросиніна поділилася фото, на якому позує топлес

Маша Єфросиніна поділилася фото, на якому позує топлес | 1+1
Фото: ELLE UA

Такі відверті кадри ведуча ще не показувала.

Поділитися:

Ведуча Маша Єфросиніна має бездоганну репутацію: вона турботлива дружина і мама двох дітей, справжній професіонал у роботі та завжди викладається на повну, за що б не бралася. Та виявляється, навіть такі правильні зірки не проти деколи «побешкетувати» і час від часу діляться світлинами, які неможливо просто прогорнути у стрічці Instagram.

Так, цього літа ведуча знялась у красивій фотосесії для ELLE UA і прикрасила обкладинку червневого номера. Тоді шанувальники побачили низку розкішних світлин – та виявляється, не всі потрапили до випуску. І тепер, через п’ять місяців після виходу знімків, ведуча поділилася ще одним. На фото вона позує топлес і манить своїм глибоким поглядом.

Фото: instagram/mashaefrosinina

Шанувальники не залишили світлину без уваги. Вони порівняли Машу і з Монікою Беллуччі, і з Коко Шанель, і навіть з героїнею «Віднесені вітром». Та в одному їхні думки збіглися – ведуча бездоганно красива на цьому фото.

Так, пікантним фото можна швидко привернути до себе увагу підписників. Та у Маші Єфросиніної в арсеналі є купа інших трюків, які роблять її успішною блогеркою. Дізнавайся про них із відео:

Більше цікавого про Машу Єфросиніну читай тут:

1. Число з багатьма нулями: Маша Єфросиніна розсекретила свій найбільший гонорар

2. Єфросиніна похизувалася спокусливим силуетом у блискучій сукні

3. Битва вишитих суконь: Катя Осадча чи Маша Єфросиніна

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі