Спокуслива Маша Єфросиніна у розкішній сукні з декольте прикрасила обкладинку глянцю

Ведуча  Маша Єфросиніна  прикрасила обкладинку глянцю Elle
@mashaefrosinina

Від неї неможливо відвести погляду!

Поділитися:

Відома українська телеведуча, учасниця нового сезону Танців з зірками Маша Єфросиніна стала героїнею червневого номеру видання Elle. Україна. Маша прикрасила обкладинку глянцю, одягнувши вишукану червону сукню із атласу, що підкреслила стрункі ніжки й декольте зірки. Цікаво, що це вже третя обкладинка Маші для Elle. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masha Efrosinina (@mashaefrosinina) on

«Моя третя обкладинка Elle... І знаєте що? Якби мені в 20 або в 30 сказали, що в 40 я буду зніматися в настільки відвертому і сексуальному образі, я б вважала це, як мінімум, глузуванням - тоді найбільшою моєю фривольністю у відкритості одягу були підкатані рукава... Але повірте, дівчатка, спробувати те, що я відчуваю саме сьогодні, дивлячись на себе нову, впевнену, і в цьому віці, я бажаю усім вам! Ніколи не пізно перетворити кожен свій комплекс і недолік в унікальність! Ніколи не пізно закохатися... В СЕБЕ!» - прокоментувала фото Маша. 

Відомо, що Маша Єфросиніна також дала ексклюзивне інтерв'ю виданню, у якому розповіла про боротьбу із серйозною залежністю, власний бренд, ставлення до цифри в паспорті та особистий догляд:

«Питання віку скоро за популярністю обжене питання, як ви схудли? Я смикаюсь, коли говорять, що мені вже скоро сорок. Ця цифра бентежить, поки не знаю, як на неї реагувати. Я свідомо, скрупульозно витрачаю час, кошти і сили на те, щоб круто виглядати. Мені цього хочеться. Я дуже багато років плакала, дивлячись в дзеркало».

Читайте повне інтерв'ю Маші Єфросиніної у новому номері Elle. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Єфросиніна розповіла, як боротися зі стресом

 

Новини по темі