“Мені дуже приємно, що, незважаючи на тяжкі обставини, спорт для України залишається важливою складовою, - Андрій Шевченко в інтервʼю “Профутбол Digital”

“Мені дуже приємно, що, незважаючи на тяжкі обставини, спорт для України залишається важливою складовою, - Андрій Шевченко в інтервʼю “Профутбол Digital”

Андрій Шевченко пригадав успіх збірної України з футболу на Євро-2020 та пам’ятні моменти з того періоду, відвідини деокупованих міст Київщини.

Поділитися:

Напередодні 31-ї річниці Дня Незалежності України спортивний проєкт групи 1+1 media – “Профутбол Digital” – поспілкувалися з найкращим футболістом Європи 2004 року, головним тренером національної збірної України (2016-2021 рр), амбасадором UNITED 24 та ініціативи “Спортивний фронт” Андрієм Шевченком

В інтерв’ю Андрій Шевченко пригадав успіх збірної України з футболу на Євро-2020 та пам’ятні моменти з того періоду, відвідини деокупованих міст Київщини. Також висловив слова вдячності всім людям, які у важкі для країни час інвестують у розвиток українського спорту.  

“Як би важко нам не було, наша сила – в єдності. Ми, попри все, виграємо цю війну… Мені дуже приємно, що, незважаючи на тяжкі обставини, спорт для України залишається важливою складовою”, – прокоментував Андрій. 

Окрім того, Андрій Шевченко поділився планами розвитку UNITED 24 та найближчими ініціативами, що будуть впроваджені в межах фандрейзингової платформи, ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським.

“За 4 місяці платформа UNITED 24 зібрали понад 180 млн доларів. Свої донати робили люди з понад 20 країн світу. Нині ж платформа продовжує робити все для того, аби полегшити залучення коштів з інших країни, зробивши цей процес ще прозорішим”, – додав на завершення Андрій Шевченко

Автор матеріалу – спортивний журналіст Олексій Корицький. Ключові меседжі випусків – #BoycottRussianSport, #TurnOffRussia, #StandWithUkraine, #StopWarInUkraine.

Профутбол Digital – футбольно-аналітичний спортивний проєкт 1+1 media, в межах якого обговорюються найгостріші моменти матчів Чемпіонату України і Кубків УЄФА, новини футбольної індустрії, трансфери, реформи та прогнози.
Новини по темі