Місячний календар стрижок на січень 2022: сприятливі та несприятливі дні для зимового наведення краси

Місячний календар січень 2022: сприятливі дні для стрижки, гороскоп стрижок,  календар фарбування волосся

Місячний календар стрижок на січень 2022 допоможе обрати найкращий день для зміни зачіски.

Поділитися:

Місячний календар стрижок на січень 2022 розповість, коли стригти волосся у січні 2022 і допоможе обрати правильний час для візиту до свого майстра. Пропонуємо ознайомитися з календарем стрижок на січень із зазначенням фаз Місяця: спадного Місяця, Місяця, що росте, нового місяця та повні з урахуванням особливостей його впливу на волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар на січень 2022: сприятливі та несприятливі дні першого місяця нового року

Всі дні в місяці поділяються на сприятливі та несприятливі для проведення різних процедур з волоссям: стрижки, фарбування, догляду за волоссям. Здавна люди помітили, що найбільш сприятливі для стрижки волосся є дні, коли Місяць зростає. Однак треба звернути увагу і на інші фази Місяця та те, що вони віщують наведенню краси та зміні образу.

Фази Місяця січень 2022 Україна

Спадний Місяць – 1 січня 2022, 19-31 січня.
Молодик – 2 січня.
Висхідний Місяць – 3-17 січня.
Повня – 18 січня.

Місячний календар стрижок: сприятливі та несприятливі дні у січні 2022

Найбільш сприятливими для стрижок днями у січні 2022 року будуть: 3, 11, 12, 13, 14 та 15 січня.

Найбільш несприятливими для стрижок днями у січні 2022 року будуть: 2, 18, 25 та 26 січня.

Місячний календар стрижок: рекомендації на кожен день у січні 2022

1 січня – спадний Місяць, варто відкласти на потім експерименти з волоссям та будь-яку зміну образу.

2 січня – Молодик, несприятливий день для стрижки у січні 2022.

3-10 січня – сприятливі дні для будь-яких стрижок, фарбувань і взагалі перевтілень! В ці дні Висхідного Місяця можна міксувати кольори, видумувати унікальні образи, робити карколомні укладки. І все буде триматися, буде до лиця.

11-17 січня – волосся, підстрижене в ці дні, буде відростати найкраще. Найбільш сприятливі для стрижок дні – 11, 12, 13, 14 та 15 січня.

18 січня – Повня, несприятливий день для стрижок та будь-яких маніпуляцій з волоссям. В цей день краще оминати салони краси та перукарні.

19 січня – непоганий день для того, щоб зробити цікаву зачіску вдома. Але нічого кардинального з волоссям в цей день робити не варто.

20-23 січня – в ці дні можна стригтися, фарбуватися, змінювати довжину волосся. Але треба пам’ятати, що волосся на спадний місяць росте не так інтенсивно, як на висхідний. Тому робіть кардинальні перевтілення тільки тоді, коли готові їх прийняти надовго.

24 січня – чудовий день для домашнього догляду за волоссям: зробіть маску, попіклуйтеся про коріння та кінчики волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 2022 рік для всіх знаків зодіаку: кого очікує легкий рік, а кого — неймовірні повороти у житті?

25-26 січня – найгірші дні для будь-яких змін у зовнішності, зокрема – у зачісці. Стрижка буде невдалою, під час фарбування вийде зовсім інший колір, ніж той, якого хотілося. Більше того, навіть вдома в ці дні краще нічого не робити з волоссям, бо є ризик його пошкодити.

27-29 січня – можна зробити незначні маніпуляції з волоссям: оновити колір на 1 тон чи підрізати посічені кінчики. Кардинальні зміни образу не вітаються в ці дні.

30-31 січня – в ці дні можна підстригти чубчика, якщо ви хочете, щоб він ріс повільніше. З рештою волосся краще нічого не робити в ці дні спадного місяця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖМагнітні бурі на січень 2022: календар безпечних та небезпечних для самопочуття днів

Сподіваємося, цей місячний календар стрижок на січень 2022 допоможе вам у нових рішеннях і ви отримаєте чудовий результат стрижки та фарбування волосся. 

Дивіться астрологічний прогноз від Ігоря Нехаєва на 2022 рік:

Новини по темі