MONATIK прокоментував відвертий образ дружини

MONATIK прокоментував відвертий образ дружини | Зіркове життя | 1+1
Фото: facebook/MONATIK.Official

Не зміг втриматися...

Поділитися:

Днями відомий мультиартист MONATIK переміг у номінаціях «Співак року», «Кліп року» та Dance Parade з піснею Love It Ритм у щорічній премії M1 Music Awards. На події музиканта підтримувала його муза, кохана дружина — Ірина. Для музичного заходу вона обрала пікантний комбінезон із плетива. А відвертий виріз і широкий пояс, що підкреслив талію, зробили свою справу — дружина Дмитра випромінювала сексуальність. Світлинами у новому образі Ірина поділилася на своїй сторінці в Instagram, чим викликала вибухову порцію приємних компліментів. І не лише від підписників...

Звабливий лук не втримався прокоментувати і сам MONATIK. Але зробив це — у власному стилі. Артист підписав фото коханої рядками зі свого хіта «Каждый раз»:

При виде Тебя все тает.

Фото: instagram/irinamonatik

Цікаво, що у коментарях розпочався справжній музичний челендж! Фанати творчості співака продовжили із креативом писати компліменти Ірині рядками з його відомих пісень: «Такая сильно красивая», «Температура растет, растет...». 

Фото дуже сподобалося шанувальникам, тому коментарів було не мало: «Неперевершена», «Чарівний образ», «Прекрасна муза», «Дуже гарна».

До слова, під час дев'ятого ефіру «Танців з зірками» MONATIK запалив паркет улюбленого шоу, виконавши хіт «Каждый раз». Глядачі занурилися на декілька хвилин у спекотне літо, а мультиартист навіть дозволив собі трохи фривольностей! 

Дивись гарячий виступ просто зараз:

А якщо ти ще досі не бачила кліп на цю пісню, то можеш переглянути його .

Читай ще більше новин про співака та його дружину:

1. MONATIK припав до ніг коханої дружини (фото)

2. На одній хвилі: MONATIK із дружиною в однакових костюмах відпочивають у Діснейленді

3. 

4. 

Новини по темі