Нове кохання Могилевської та зізнання екс-дружини Потапа: 5 гучних зіркових новин тижня

Закохана Наталія Могилевська та зізнання екс-дружини Потапа: 5 гучних зіркових новин тижня
Фото: instagram/nataliya_mogilevskaya

Залишайся в курсі подій.

Поділитися:

Зіркове життя – справжній вир інформації, у якому напрочуд легко загубитися. Та деякі новини настільки захопливі, що їх у жодному разі не можна залишити поза увагою. Тож редакція 1plus1.ua підготувала для тебе добірку цікавинок тижня, що минає, з якими має ознайомитися кожен.

#1 Наталія Могилевська розповіла про нового коханого

Цей тиждень потішив нас солодкою романтикою. Так, напередодні його початку у прямому ефірі «Танців з зірками» українська співачка Наталія Могилевська зізналася у коханні. Зірка презентувала нову пісню «Покохала», присвячену чоловікові, що полонив її серце. Подробиці читай тут.

#2 Третя дитина у 70

Фото: Getty Images

Приємних сюрпризів забагато не буває. Зокрема мережу потішила новина про вагітність молодої дружини актора Річарда Гіра. У свої 70 легенда Голлівуду незабаром стане батьком утретє. Всі деталі знайдеш за посиланням.

#3 Оголена наречена Анджеліна Джолі

Фото: Sølve Sundsbø, Harper’s BAZAAR

Тиждень, що минає, сколихнув уяву користувачів мережі напрочуд чуттєвими знімками світової зірки Анджеліни Джолі. Акторка приміряла образ оголеної нареченої у фотосесії для американського глянцю Harper’s BAZAAR. Переглянути розкішні світлини зможеш тут.

#4 Відверте зізнання екс-дружини Потапа

Фото: instagram/gorovaya_irina

Колишня дружина українського репера Потапа, продюсерка Ірина Горова тішить шанувальників відвертостями. Так, жінка не приховала правди про те, як ставиться їхній з Потапом син Андрій до нової дружини свого тата, співачки Насті Каменських. Усі пікантні деталі знайдеш за посиланням.

#5 Ешлі Грем випадково поділилася секретом

Фото: Getty Images

Вишенькою на торті стала ще одна новина про зіркове маля. Так, відома модель plus-size Ешлі Грем, яка невтомно тішить шанувальників своїми вагітними знімками, нарешті розсекретила стать малюка. До слова, зробила вона це зовсім випадково. Подробиці кумедної ситуації дізнаєшся тут.

Читай найсвіжіші зіркові новини на сайті 1plus1.ua:

1. Леді Ґаґа вперше прокоментувала стосунки з Бредлі Купером

2. Меган Маркл приміряла наймодніше пальто сезону

3. Моніка та Чендлер із «Друзів» знову разом (фотофакт)

4. Кейт Міддлтон повторила свій улюблений образ (фото)

5. Особливі шкарпетки Майкла Джексона продадуть за мільйон доларів

Новини по темі