Новий кліп Каміли Кабейо змусить тебе по-новому поглянути на стосунки

Новий кліп Каміли Кабейо змусить тебе по-новому поглянути на стосунки | Новини шоу-бізнесу | 1+1
Фото: Getty Images

А все тому, що від долі не втечеш.

Поділитися:

Шанувальники співачки Каміли Кабейо ще й досі наспівують її гучний хіт Señorita, а зірка вже тішить їх новою композицією. Так, на її каналі в YouTube з’явився кумедний кліп на пісню Liar («Обманщиця»).

Своїм сюжетом відео нагадує культовий американський фільм «День бабака». Фантастична стрічка розповідає історію чоловіка, що мусив проживати одні й ті ж події, поки не вчинив правильно. Схожа історія трапилася з Камілою.

За сюжетом, дівчина збирається вийти заміж за байдужого її серцю багатія. Тоді як її справжнє кохання – звичайний хлопець-офіціант. Співачка намагається опиратися своїм почуттям заради розкішного майбутнього, та за це доля готує їй випробування, мов із фільму жахів.

Врешті дівчина обирає кохання, і її життя налагоджується. Дивись кумедний та водночас повчальний кліп артистки:

Нагадаємо, нещодавно відео Каміли Кабейо та Шона Мендеса на пісню Señorita перемогло у номінації «Найкраща кінематографія» за версією MTV Video Music Awards 2019.

Більше новин про Камілу Кабейо читай тут:

1. Каміла Кабейо така пристрасна у цій блискучій сукні (фото)

2. Гаряча Каміла Кабейо опинилася під загрозою смерті в новому кліпі

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі