Обкладинки всесвітньо відомих журналів про українську війну: PLAYBOY, VOGUE та ELLE

Обкладинки всесвітньо відомих журналів про українську війну: PLAYBOY, VOGUE та ELLE

Журнали, які підтримали Україну та засудили російську агресію.

Поділитися:

Дедалі частіше світ моди вирішує не залишатися осторонь політики та веде свій культурний фронт. Всесвітньо відомі журнали підтримують Україну у війні, яку розпочала росія та на честь жахливих подій, які відбуваються у нашій країні, роблять патріотичні обкладинки. Які ж журнали вже підтримали українців?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всесвітньо відомі видання, які підтримали Україну обкладинками (Vogue, TIME, ELLE)

Playboy

Журнал Playboy Ukraine присвятив спецвипуск війні та зробив для нього особливу обкладинку: колаж із мирними жителями, що рятують себе та їхніх тварин від війни. Редакція журналу пише, що спецвипуск вийшов нестандартним для Playboy: він має показати всьому світу, що відбувається в Україні.

Те, що українки – незрівнянні, ми доводили всім із кожним випуском Playboy Ukraine понад 15 років. Зараз до нашої країни прийшла війна, і ми щодня доводимо всьому світу ще й те, що наша нація найсильніша. Ми завжди закликали до свободи своїх бажань, а сьогодні показуємо всьому світу, що таке справжня незалежність і реальна свобода цілої нації.

Playboy

Засновник і шеф-редактор журналу Г'ю Марстон Гефнер сказав:

Справжні непристойності не мають стосунку до сексу. Справжні непристойності – це війна, нетерпимість і вбивство одне одного.

Виручені кошти від продажу журналів будуть направлені на гуманітарну допомогу українцям, забезпечення лікарень України й придбання автомобілів швидкої допомоги. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журнал Time присвятив обкладинку нового номера війні в Україні: на фото українська дитина

ELLE

Цей журнал представив спецвипуск HOPE ISSUE, присвячений українцям, життя яких назавжди змінилося 24 лютого. Редакція журналу пише:

Шок і біль сьогодні змішані з неймовірними почуттями патріотизму та єднання, які згуртували українську націю. Ми як ніколи готові на все, аби захистити своє право на мир та самовизначення. Саме тому він має назву HOPE, що означає НАДІЯ. Кожен матеріал нашого HOPE ISSUE зроблено #ІзВіроювПеремогу.

ELLE

У спеціальній версії журналу розміщені інтерв'ю зі Святославом Вакарчуком, фотопроєкт чотирьох українських fashion-фотографів, соціальні ініціативи українських зірок (Маші Єфросиніної, Каті Осадчої, Андре Тана та не тільки), історії українців із найбільш гарячих точок, матеріали про збереження культурних пам’яток в умовах війни та інтерв'ю з зірковою візажисткою, яка у перший день війни вступила до ТрО Києва.

Журнал вийшов двома мовами, українською та англійською. Англійська версія буде надана виданням "сім`ї ELLE" для поширення випуску на широку світову аудиторію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ELLE Чехія підтримав Україну: на обкладинці ілюстрація чесько-української художниці

Vogue

Британський часопис присвятив новий випуск кризам із біженцями у світі та помістив на обкладинку фотографію, зроблену на в’їзді у Миколаїв. Світлина зроблена французьким фотографом Вільямом Кео 9 березня. Він знаходиться в Україні вже понад місяць.

Vogue

Журнал оприлюднив 16 історій людей, яким довелося залишити свої країни через війни. Три з цих історій розповіли українки.

Новини по темі