«Одруження наосліп» на 1+1: психологиня проекту Ірина Кириченко розповіла, як пережити серйозні зміни у житті

Як пережити серйозні зміни у житті

Cьогодні, 30 липня, о 20:15 на телеканалі 1+1 покажуть дев’ятий епізод сьомого сезону романтичного шоу «Одруження наосліп».

Поділитися:

Телеведучий Даніель Салем та психологиня Ірина Кириченко допомогають відшукати любов холостякам і холостячкам, котрі досягли успіху у кар’єрі, але не знайшли особистого щастя.

Головним героєм нового випуску став 34-річний моряк на ім’я Денис.

«Мені пощастило у житті, моє хобі приносить мені гроші. Я капітан яхт, та заробляю більше 5000 доларів на місяць. Працюю по контракту. Три місяці я знаходжусь на суші, а три — у рейсах, і так все життя. Через такий графік важко знайти жінку та зав’язати серйозні стосунки. Хочу бачити біля себе спортивну, хазяйновиту, життєрадісну та розумну дівчину, яка буде мене чекати, поки я у морі. Я мрію про дітей і саме через це я прийшов на ваш проект», — сказав Денис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Його дружиною у проекті стала журналістка-сценаристка на ім’я Софія.

«Я вважаю себе ідеальною дружиною для будь-якого чоловіка. Я журналіст-сценарист. Пишу сценарії для закордонних компаній. Це можуть бути сценарії до рекламних роликів або міні-серіали. Вважаю себе ідеальною домогосподаркою. Слідкую за своєю зовнішністю. Я маю чотирирічного сина. На жаль, він не спілкується зі своїм батьком. На проект я прийшла для того, щоб знайти свою любов, але не батька для сина. В першу чергу для мене важливе особисте щастя, тому що щаслива мама — це і щаслива дитина. Якщо мій обранець  покохає мене по-справжньому, то він буде поважати і любити мою дитину», — сказала Софія.

Одна з тем сьомого сезону — це зміни у житті. Психологиня проекту Ірина Кириченко розповіла, чому не треба боятися змін, та як зрозуміти, що ви на вірному шляху.

«Коли людина постає на шлях змін, у 90% випадків у неї змінюється коло спілкування. Будьте готові, що коли ви розпочнете змінювати своє життя, вам стане нецікаво проводити час з деякими, а може і з багатьма з ваших друзів та родичів, навіть якщо вас пов'язують роки багаторічного спілкування. Ви можете відчувати розгубленість, ніби не знаєте чого хочете, куди рухатись далі і що з вами відбувається. Цей стан може вас лякати, але це тимчасова тривога. В даному випадку — це нормальний процес при переході з одного життя у інше. Тривалий період життя ви проживали кожен день по чітко відпрацьованому сценарію, і навіть якщо щось не влаштовувало, ви завжди знали, що буде за «поворотом» і це давало ілюзію безпеки, — сказала Ірина Кириченко. — У цей час можуть активізуватися ті, хто обов'язково скажуть: «Ти що, не роби цього!»; «Ти якась інша, дивна»; «Що ти вигадуєш», і так далі. Цих людей буде так багато, що в якийсь момент виникне питання, а може вони мають рацію, а я ні, може не варто нічого міняти? Виникне спокуса повернути все як було. Все, що не влаштовувало і всі, хто вносив дисбаланс в життя, підозріло добре починають поводитися, покращують ставлення до вас.  Ось так впроваджуються зміни в життя людини. Це процес і важка праця. Пам’ятайте, стан внутрішньої турбулентності перед змінами — це нормально. Результат того вартий, принаймні варто в це провірити».

Чи зможуть молоді зберегти сім'ю, дивіться вже о 20:15 на телеканалі «1+1».

Нагадаємо, «Одруження наосліп» виходить в ефірі телеканалу вже 6 років поспіль і є власною розробкою телеканалу. У 2012 році проект став переможцем пітчингу ідей, організатором якого була група «1+1 медіа», а в 2013, на C21/FRAPA Format Award в Каннах, формат увійшов в топ-5 кращих форматів року.