Олена Зеленська зачарувала жовто-блакитними образами на імператорському прийомі

Олена Зеленська зачарувала жовто-блакитними образами на імператорському прийомі | Зірковий стиль | 1+1
Фото: instagram/olenazelenska_official

Перша леді приміряла трендовий аксесуар.

Поділитися:

Вчора у Японії відбулася церемонія інтронізації імператора Нарухіто, на яку завітало понад 2000 іноземних гостей із більше, ніж 180 країн світу. Серед почесного товариства опинилися президент України Володимир Зеленський та його дружина Олена

На урочистому вечорі українська перша леді мала, як завжди, елегантний вигляд. Вона вбралася у ніжно-лимонну сукню українського бренду FROLOV у стилі 40-х. Олена доповнила образ бежевими туфлями-човниками, зачіскою нижній пучок і стриманим мейком. Та особливо впадає в око трендовий аксесуар цієї осені — напівпрозорі пальчатки, декоровані перлинами. Справжня принцеса, чи не так?

А для святкового банкету перша леді надала перевагу блакитному відтінку. На ній — витончена сукня максі асиметричного крою із фатиновою вставкою, розшитою перлинами. У вухах — лаконічні пусети, а у волоссі — аксесуар із блискучим камінням. 

Фото: instagram/olenazelenska_official

До речі, жовтий та блакитний кольори в одязі є одними з наймодніших у цьому сезоні. Дивись, як компонувати такі луки за посиланням

Щоб ти завжди залишалася у тренді, пропонуємо звернути увагу на вибір Олени Зеленської і теж приміряти пальчатки восени 2019-го. Твоїй увазі ТОП-3 стильні аутфіти з ретро-аксесуаром.

Фото: Getty Images

З якими труднощами зіткнулася Олена Зеленська у статусі першої леді — дізнавайся у відео:

Більше новин про першу леді читай на 1plus1.ua:

1. Битва елегантних образів: Олена Зеленська проти Кейт Міддлтон

2. Олена і Володимир Зеленські обмінялися закоханими поглядами (фото)

3. Олена Зеленська приміряла костюм головного відтінку осені

4. Битва образів перших леді: Олена Зеленська проти Меланії Трамп

5. Володимир і Олена Зеленські зворушливо привітали 15-річну доньку з днем народження

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі