Онучка Єлизавети ІІ вийде заміж за мультимільйонера

Принцеса Беатріс онучка Єлизавети 2 вийде заміж за мультимільйонера | Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

Вітаємо!

Поділитися:

Шанувальники королівської родини ще обговорюють нові знімки сина Меган Маркл і принца Гаррі, а Букінгемський палац уже підготував для них ще одну приємну новину. Так, на офіційній сторінці королівської родини в Instagram з’явилося оголошення про заручини принцеси Беатріс.

31-річна онучка королеви Єлизавети ІІ готується стати дружиною мультимільйонера Едоардо Мопеллі Моцці. Пара запланувала весілля на 2020 рік.

Беатріс та Едоардо познайомилися в компанії друзів та вмить закохалися одне в одного. Тож для близького оточення новина про їхні заручини не була великою несподіванкою.

Фото: instagram/theroyalfamily

Ми неймовірно щасливі вирушити у життєву подорож разом і не можемо дочекатися нашого весілля, – поділились емоціями закохані.

Пара заручилася в Італії ще на початку вересня. А чарівні знімки особливої події зробила молодша сестра Беатріс принцеса Євгенія. До слова, вона зовсім нещодавно відгуляла власне весілля.  

Більше цікавих новин про королівську родину читай тут:

1. Син Меган Маркл вражає схожістю зі своїм татом (фотодоказ)

2. Меган Маркл показала сукню, яка додає неймовірної стрункості

3. У цій сукні Кейт Міддлтон схожа на ніжну троянду в саду (фото)

4. Ці архівні фото принца Вільяма тебе здивують

5. У мережі обговорюють перше спільне фото Меган Маркл і Кейт Міддлтон

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.  

Новини по темі