Осінь блискучих прем'єр: Чим вражатиме 1+1 у новому сезоні

Серіал-сенсація, революційне реаліті, яскраві танці та багато гумору — з нами буде цікаво!

Поділитися:

Сьогодні телеканал 1+1 оголосив дати прем'єр розважальних телевізійних проектів, нові випуски яких глядачі зможуть побачити в осінньому телесезоні. Тепер серіали на 1+1 починатимуться раніше, о 20:30, а розважальні проекти - о 21:30.

ТАНЦІ З ЗІРКАМИ

26 серпня о 21:00 відбудеться прем'єра нового сезону легендарного проекту Танці з зірками, ведучим якого стане Юрій Горбунов, а суддями MONATIK, Катерина Кухар та Влад Яма.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартував продаж квитків на новий сезон Танців з зірками

ШКОЛА

27 серпня о 20:30 глядачі побачать нові серії другого сезону україномовного серіалу Школа про стосунки підлітків, вчителів та батьків. Глядачі дізнаються, які таємниці викладачі приховують в учительській, хто погрожував головній героїні Ніці в останніх серіях першого сезону і чи зможе Лола залишитися найпопулярнішою дівчиною в школі та повернути Пашу. Крім того, в нових серіях стане відомо, як будуть розвиватися стосунки Каті і Алекса. Ще однією інтригою сезону залишається те, як складеться життя вимогливої і суворої Дарини Петрівни, і чи зможе вона повернути владу в школі в свої руки. У нових серіях 10-Б стане випускним класом - 11-Б, в стрічці з'являться нові герої - учні 10-Б, з якими головним героям доведеться боротися за лідерство у школі.

Нові серії Школи можна буде дивитися з понеділка по четвер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Популярний блогер став новим актором серіалу Школа на 1+1

#ШОУЮРИ

3 вересня о 21:30 глядачі телеканалу 1+1 побачать прем'єру нових випусків гумористичного проекту #шоуюри. Проект складатиметься зі скетчів та стендапів, в рамках яких актори на чолі з Юрієм Горбуновим будуть жартувати на побутові та суспільні теми, про сімейні стосунки, життя не лише в столиці, але і в маленьких містечках та селах, а також ділитися курйозними моментами кіно і телебачення , які часто залишаються за кадром.

Ідея проекту належить Юрію Горбунову і одному з авторів комедійного серіалу Останній москаль Миколі Куцику. Жарти артисти створюють разом зі сценаристом серіалу Село на мільйон-2 Ярославом Стенем і командою найкращих гумористів країни.

Випуски проекту можна буде побачити по понеділках.

МОДЕЛЬ XL

4 вересня о 21:30 на екрани вийде перший випуск другого сезону революційного проекту Модель XL з суддями Катериною Осадчою, Андре Таном, Тетяною Мацкевич, а також Богданом Юсипчуком. Щовівторка в новому сезоні реаліті-шоу учасники з пишними формами будуть ламати застарілі стереотипи в світі моди і доводити, що природна краса — це привабливо і сексуально.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андре Тан заінтригував змінами в проекті Модель XL

КОРОЛЬ ДЕСЕРТІВ

5 вересня о 21:30 відбудеться прем'єра нового кулінарного реаліті Король десертів із ведучим Володимиром Остапчуком, в якому щосереди талановиті кондитери з усієї України змагатимуться у створенні кулінарних шедеврів. Суддями проекту, які будуть оцінювати кондитерський талант учасників, стали справжні професіонали кулінарної справи і ресторанного бізнесу: Стефан Вайттинадан — парижанин, шеф-кухар п'ятизіркового київського готелю InterContinental, Тетяна Вербицька — засновниця кондитерської школи, Кирило Сміян — бізнесмен і засновник популярної мережі іменних кондитерських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Король десертів – найспокусливіше шоу нового сезону!

ГРОШІ

Починаючи з 6 вересня, щочетверга о 21:30 на 1+1 виходитимуть нові випуски програми журналістських розслідувань Гроші. Спецпроект телеканалу розслідує найактуальніші економічні, фінансові та соціальні проблеми країни. Репортери працюють під прикриттям, ведуть приховані зйомки, перевіряють версії і показують зсередини, хто справді заробляє на людських бідах. Автори програми приділяють максимум уваги життєвим темам, а журналісти ставлять собі за мету завжди докопуватися до правди. Ведучий — Олександр Дубинський. Програму створює Департамент журналістських проектів 1+1 медіа.

ЇМО ЗА 100

8 вересня відбудеться прем'єра нового кулінарного проекту Їмо за 100, в якому Олексій Душка спробує довести українцям, що вдома можна поїсти так само смачно, як і в ресторані. При цьому в закладі за вишукану страву доведеться заплатити чимало грошей, а Олексій розповість, як її приготувати власноруч і витратити менше 100 гривень, щоб нагодувати усю родину.

Ведучий покаже, чим можна замінити дорогий сир Маскарпоне для приготування Тірамісу, як у домашніх умовах бюджетно зробити італійський соус Песто, і як ефектно подати страви.

Щовипуску Їмо за 100 на кухні Олексію допомагатиме зірковий гість. Наприклад, в програмі візьме участь актор і суддя проекту Модель XL Богдан Юсипчук, шоумен Валерій Жидков, ведучий Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін та інші. Програма виходитиме щосуботи о 10:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Їмо за 100»: Олексій Душка готує новий кулірнарний проект

 

Новини по темі