Правда про роман Балана і Кароль та щемливий фінал «Папіка»: ТОП-5 зіркових новин тижня

Роман Балана і Кароль та щемливий фінал «Папіка»: ТОП-5 зіркових новин тижня | 1+1

Ти маєш про це дізнатися!

Поділитися:

Зіркове життя – сповнене неймовірних подій, і деякі новини у жодному разі не можна залишити поза увагою. Так, тиждень, що минає, потішив нас низкою відвертих зізнань та одним драматичним фіналом. Тож редакція 1plus1.ua підготувала для тебе добірку найпікантніших цікавинок, про які має дізнатися кожен.

Юрій Горбунов уперше розповів про таємне весілля з вагітною Катею Осадчою

Стосунки ведучих 1+1 Юрія Горбунова та Каті Осадчої – оповиті загадкою. Так, шанувальники майже нічого не знають про їхнє весілля та ще жодного разу не бачили обличчя дворічного сина зірок Івасика. Аж ось шоумен поділився відвертістю – він пригадав, яким був їхній із Катею особливий день. Дуже вагітна наречена та вечірка-сюрприз – ось і всі підказки від нас. Решту деталей знайдеш за посиланням.

Влад Яма нарешті показав обличчя сина

Тиждень, що минає, – час розкриття зіркових таємниць. Так, суворий суддя проекту «Танці з зірками» Влад Яма вирішив трохи ближче познайомити шанувальників зі своїм сином Леоном. Раніше родина хореографа оберігала малюка від цікавих очей. Однак на честь четвертого дня народження Леона Влад поділився світлиною, на якій усі охочі змогли нарешті побачити іменинника. Святкове фото знайдеш тут.

Тіна Кароль зашарілася від пікантного зізнання Дана Балана

Фото: Кадр з M1 Music Awards 2019

Не минув тиждень і без пікантних подробиць про стосунки співачки Тіни Кароль із молдавським артистом Даном Баланом. Так, шанувальники вже довгий час спостерігають за спілкуванням зірок і все більше переконуються – між ними вирує полум’я. Аж ось Дан здивував відвертим зізнанням – між ними з Тіною таки є роман. Співачку такі слова заскочили зненацька. Якою була її реакція, дізнаєшся за посиланням.

Напівоголена Анна Різатдінова сяє на сторінках чоловічого журналу

Учасниця вибухових «Танців з зірками» Анна Різатдінова надовго полонила уяву українських чоловіків. Вбрана у саму лише білизну красуня з’явилася на сторінках популярного відвертого глянцю. І, мусимо зізнатися, одного погляду на її фото достатньо, аби взимку стало по-літньому гаряче. Тож, якщо тобі зараз прохолодно, зігрітися зможеш тут.

Фінал комедії, що примусив усіх плакати

Ось і добігла кінця найкраща прем’єра осіннього сезону – серіал «Папік». Глядачі вмить закохалися у героїв стрічки, адже їхня історія виявилась водночас зворушливою та кумедною. На щастя, шанувальники мали чудову нагоду ближче познайомитися з виконавцями головних ролей Станіславом Бокланом та Дар’єю Петрожицькою. Так, редакція 1plus1.ua підготувала для тебе інтерв’ю із запальною «Лізою», та відверту розмову з улюбленим «Папіком». А якщо навіть це не задовольнило твою цікавість, за посиланням на тебе чекають несподівані факти про сонячну красуню Петрожицьку.  

Бонус

Пропонуємо твоїй увазі новину, яка цього тижня зібрала найбільшу кількість переглядів на сайті 1plus1.ua. Так, рекордсменами стали Анна Різатдінова та Олександр Прохоров. Зіркова гімнастка прокоментувала свої напрочуд близькі стосунки з колишнім партнером із «Танців з зірками». «Пазл склався», – загадково підсумувала красуня. Що зробило Анну та Олександра нерозлучними, дізнаєшся тут.

Читай найсвіжіші зіркові новини на сайті 1plus1.ua:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі