«Право на владу» повертається в ефір: перший спеціальний випуск нового сезону буде присвячений 30-ій річниці Незалежності України

«Право на владу» повертається в ефір

Сьогодні, 26 серпня, о 20.45 на телеглядачів 1+1 чекає перший випуск нового сезону суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу».

Поділитися:

Спеціальний ефір проекту буде присвячений 30-ій річниці Незалежності України, до участі у ток-шоу запрошений Президент України Володимир Зеленський. У прямому ефірі Наталія Мосейчук, експерти, політики та гості студії обговорять шлях України довжиною у 30 років та перспективи розвитку у майбутньому.

У «Право на владу» відбудеться дискусія із представниками покоління, які досягли успіху в незалежній Україні. Якою вони хочуть бачити свою країну в майбутньому та які зміни заради цього варто зробити? Під час ефіру проаналізують важливі уроки минулого, чого вони мали навчити українців, та як можуть вплинуть на шлях нашої держави в майбутньому. Ці та інші питання Наталія Мосейчук обговорить із Президентом Володимиром Зеленським та запрошеними гостями сьогодні у ток-шоу «Право на владу». Ефір відбудеться о 20:45 на 1+1.

Право на владу

У дискусії візьмуть участь: Президент України Володимир Зеленський, співзасновник monobank Олег Гороховський, військовий капелан УГКЦ, співзасновник Української академії лідерства отець Андрій Зелінський, підприємець Андрій Федорів, чемпіон Олімпійських ігор Жан Беленюк, засновник компанії Fast Федір Сердюк, журналіст видання Lb.ua, переселенець з Макіївки Донецької області Андрій Оленін, підприємець та інвестор, засновник холдингової компанії UFuture Василь Хмельницький, доктор наук зі славістики (Кембридж, Великобританія) Марія Молодик, керівник Української академії лідерства Роман Тичківський, засновник освітньої платформи EdEra Ілля Філіпов.

Право на владу

Дивіться перший випуск нового сезону ток-шоу «Право на владу» вже сьогодні о 20:45 на 1+1.

Свої запитання телеглядачі можуть ставити на Facebook-сторінці програми www.facebook.com.pravonavladu