Що подарувати коханому на День Святого Валентина

Що подарувати на День святого Валентина? Найкращі подарунки на 14 лютого
@janelle.elise.photo

Підготуйте для своєї другої половинки особливий сюрприз.

Поділитися:

До 14 лютого - Дня усіх закоханих залишилися лічені дні. Поки не почалися величезні черги у магазинах, варто спланувати свій особливий день. Який сюрприз ви підготуєте для своєї половинки - маленьку подорож чи побачення у затишному ресторані? Ми підготували для вас добірку із романтичних ідей, що здивують його в День Святого Валентина. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 способів, як провести День святого Валентина тим, у кого немає пари

РОМАНТИЧНА ПОДОРОЖ

Ніщо не зблизить вас краще, аніж романтична подорож на двох. Забронюйте номер у красивому готелі, придбайте квитки і вирушайте у нове місто, що дихає коханням та щастям. Проведіть із своєю половинкою дивовижний вікенд. Нехай ваш День закоханих пройде під звуки ніжних мелодій, буде наповненим ароматом запашної кави і теплих обіймів.

@katie.one

СЕРТИФІКАТ У SPA

Такий подарунок допоможе відпочити і забути про усі проблеми. Очищуючі скраби, зволожуючі маски, ароматні олії та розслабляючий масаж подарують відчуття спокою та радості.

@dirtybootsandmessyhair

СВЯТКОВА ВЕЧЕРЯ

Пригадайте, який ресторан найбільше запам'ятався вашій половинці, і запросіть її на романтичну вечерю. Замовте улюблені страви і потанцюйте під ніжні мелодії. Крім того, гарною ідеєю буде організувати святкову вечерю вдома. Приготуйте смачні страви, запаліть свічки та насолоджуйтесь тим, що ви удвох. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидко та просто: 5 варіантів смачної вечері

@dirtybootsandmessyhair

ПРИКРАСИ

Прикраси - ідеальний подарунок до Дня закоханих. Чоловікам доречно дарувати годинник, браслет або запонки. 

КОСМЕТИКА 

Нині існує чимало подарункових косметичних наборів, що до вподоби чоловікам. Крім того, на День закоханих актуально дарувати парфуми. Це елегантний та вишуканий подарунок для вашого чоловіка, але варто бути уважним щодо вибору аромату. Звертайте увагу на вподобання вашого партнера і визначіть, якими парфумами він вже користується: із свіжим, солодким чи фруктовим ароматом. Після цього ви безсумнівно оберете парфуми, що будуть до вподоби вашій половинці.

@maleyphoto

КАНЦЕЛЯРІЯ 

Любителям канцелярії доречно подарувати стильний блокнот або красиву ручку. Роблячи важливий запис на роботі, ваш коханий завжди згадуватиме про вас. Якщо ж ваш чоловік полюбляє читати, можете придбати в подарунок захоплюючу книгу. 

@daphnemodeandthecity

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 книг, які надихнуть зустріти весну іншою людиною

ОДЯГ 

Купіть річ, яку ваш бойфренд давно хотів, але ніяк не мав нагоди собі придбати. Чудова ідея - одяг у стилі сouple look. Ви можете обрати два однакові светри, футболки, світшоти, пари кросівок і ходити в однаковому одязі разом зі своїм коханим. 

@diglowshop

ВРАЖЕННЯ 

Подарунки-враження стали одними з найпопулярніших в останні роки. І не дарма, адже такий презент справді запам'ятається на усе життя. Політ на повітряній кулі, похід у квест, каток, виставку або концерт, дегустація сиру та вина, кулінарний майстер-клас тощо - різноманіття вражає! Оберіть те, що буде до вподоби вашій половинці і насолоджуйтесь відпочинком удвох.

@kattya_lisa

СМАКОЛИКИ 

Чимало чоловіків просто обожнюють солодощі! Ви можете приготувати смачний торт або печиво самостійно або придбати солодкий презент у кондитерській. Такий смачний сюрприз неодмінно буде до смаку вашій половинці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що не можна дарувати до Дня закоханих