Що принц Гаррі подарував Меган Маркл на Різдво

Який подарунок чекав на Меган Маркл на Різдво
gettyimages.com

І чому такий подарунок не сподобався королеві.

Поділитися:

Плітки навколо королівської родини не вщухають. Цього разу інсайдери повідомили цікаву новину про те, що принц Гаррі подарував своїй вагітній дружині Меган Маркл на Різдво. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мішель Обама дала поради Меган Маркл, як звикнути до життя в королівській родині

За інформацією видання Radar Online, Гаррі планував зробити особливий подарунок дружині - каблучку з трьома каменями, які б символізували їхню сім'ю з майбутньою дитиною. Однак така ідея подарунку не сподобалася Її Величності Єлизаветі ІІ. Королівський ювелір пояснив принцу, що за правилами каблучку можна дарувати на ювілей, і ні з якого іншого приводу.

Королева нагадала своєму онукові, що він повинен продовжувати традиції і припинити задовольняти потреби і вимоги своєї дружини, - повідомляють інсайдери. 

Нагадуємо, що нещодавно Гаррі був готовим порушити ще одну королівську традицію заради Меган. Вже більше 20 років принц Гаррі бере участь у традиційному різдвяному полюванні в Сандрінгемі. Однак Меган, яка являється захисником прав тварин, переконувала чоловіка не брати участь у змаганнях. Зрештою, герцог та герцогиня Сассекські з'явилися на полюванні разом із принцом Чарльзом. Ймовірно, на їхнє рішення знову вплинула королева. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як королівська родина відреагувала на вагітність Меган Маркл

Фото: gettyimages.com

Новини по темі