Шокуюча хвороба Алли Мазур та «сповідь» Марічки Падалко: 5 гучних зіркових новин тижня

Шокуюча хвороба Алли Мазур та «сповідь» Марічки Падалко: 5 гучних зіркових новин тижня
Фото: instagram/allamazurofficial

Про це повинні довідатись усі.

Поділитися:

Зіркове життя – справжній вир подій, від якого часом паморочиться в голові. Та деякі з них неймовірно вражаючі, тож їх у жодному разі не можна пропустити.

Саме тому редакція 1plus1.ua підготувала для тебе добірку найгучніших новин тижня, що минає, про які повинен дізнатися кожен.

Алла Мазур розпочинає боротьбу зі злоякісною пухлиною

Цього разу тиждень розпочався з прикрих новин. Так, улюблена ведуча мільйонів Алла Мазур відверто розповіла про початок боротьби з серйозним захворюванням – у неї виявили злоякісну пухлину. Однак телезірка не занепала духом і навіть звернулась до своїх шанувальників із надважливим посланням. Його повний текст читай тут.

Марічка Падалко розповіла усе, як є  

Розчулила відвертістю ще одна ведуча 1+1 – Марічка Падалко. Так, без зайвих прикрас вона розповіла про непрості стосунки її мами з чоловіком, та пригадала прикрий випадок з дитиною, від якого досі щемить серце. Усі деталі чекають на тебе за посиланням.  

Регіна Тодоренко поділилася подробицями стосунків з чоловіком

Ведуча та співачка Регіна Тодоренко здивувала своїх шанувальників раптовим зізнанням – виявляється, вона хоче розлучитися з чоловіком. І причина тебе однозначно здивує. Чим артистка пояснила своє бажання, читай тут.

Знову вагітна?

Фото: Getty Images

Та не минув тиждень і без приємних новин. Так, мережа обговорює можливу нову вагітність герцогині Сассекської Меган Маркл. І, мусимо погодитись, такі чутки не безпідставні. Певно, дружина принца Гаррі і гадки не мала, що ненароком видала свій секрет. Усі докази знайдеш за посиланням.

Анна Різатдінова вперше показала сина

Учасниця вибухових «Танців з зірками» Анна Різатдінова виховує дворічного сина, якого усіляко оберігає від надмірної уваги. Так, у соцмережах зірки ти заледве знайдеш знімки крихітного Романа. Та під час останнього прямого ефіру «Танців…» Анна всіх неймовірно здивувала, адже серед присутніх у знімальному павільйоні був і її найрідніший малюк. Познайомитися з Романом зможеш тут.

Бонус

Пропонуємо твоїй увазі новину, яка цього тижня зібрала найбільшу кількість переглядів на сайті 1plus1.ua. Так, рекордсменами стали співачка Michelle Andrade та зірковий суддя «Танців…» Франсіско Гомес. Цей запальний тандем просто таки підкорив мережу своїм напрочуд милим спілкуванням під час зйомок останнього кліпу Michelle. Лише поглянь на це.

Читай найсвіжіші зіркові новини на сайті 1plus1.ua:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі