Така мініатюрна! Ніколь Кідман вражає тендітністю (фото)

Ніколь Кідман неймовірно схудла (ФОТОФАКТ) | Новини шоу-бізнесу | 1+1
GettyImages

Акторка підкреслила ідеальну фігуру вбранням total black.

Поділитися:

Сьогодні добігає кінця Тиждень моди в Нью-Йорку, присвячений презентаціям весняно-літніх колекцій 2020. Своїм баченням трендів наступного року вже поділилися дизайнери брендів Oscar de La Renta, Tommy Hilfiger та Michael Kors. Саме на показі останнього папараці заскочили голлівудську білявку Ніколь Кідман

Надихатися образами з подіумів вона прийшла в чорному трикотажному топі з металевим декором, який поєднала з елегантною спідницею з баскою. Тендітну талію зірка додатково підкреслила чорним шкіряним поясом, а на шию вдягнула цікавий аксесуар — шарф-краватку. Як і топ та ремінь, він також був прикрашений фурнітурою з металу. 

Із прикрас Ніколь зупинилася на лаконічному білому годиннику, кількох каблучках і сережках-кільцях. Завершило образ доволі екстравагантне взуття — білі човники з чорним носом, вкритим шипами. Сміливо!

Якщо тобі сподобався вибір акторки, бери до уваги поради, які допоможуть одягнутися в її стилі: 

Більше новин про Ніколь Кідман:

1. Мов виточена: 52-річна Ніколь Кідман захопила тендітною талією

2. Ніколь Кідман показала яскраву сукню, яка личить усім білявкам (фото)

3. 52-річна Ніколь Кідман без білизни спокушає сміливим образом (фото)

4. ТОП-10 найсексуальніших образів Ніколь Кідман на червоних доріжках

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі