Твій мальовничий Instagram: 8 красивих місць для фотосесії в Україні

Найкрасивіші місця для фотосесії в Україні: ТОП-8 | Туризм | 1+1
Фото: Getty Images

Зроби кадри, які «підірвуть» соціальну мережу.

Поділитися:

Привозити з подорожей милі дрібниці на кшталт магнітів та мушель – вже традиція. Але в сучасних реаліях до переліку сувенірів додалися оригінальні світлини, які нагадують про мандрівку і збирають безліч лайків. Отож сьогодні ми розповімо про українські локації, що неначе створені для твоїх фантастичних фото.

#1 Загадковий Тараканівський форт

Рівненська область

Оборонну будівлю ХІХ століття сховали нетрі лісу, тому дорогу краще запитати в місцевих. А якщо пощастить, вони розкажуть чимало цікавих історій: згадають привидів, які живуть на території форту. Або про минуле напівзруйнованих стін, що слугують чудовою локацією для містичних кадрів.

Фото: іnstagram/roden.dima

#2 Миловидні Заліщики

Тернопільська область

Поблизу Дністровських пагорбів є де розгулятися, тому обрати найкрасивіші «декорації» не складе труднощів. Варто лише вирішити, що потрапить до об'єктива – рельєфи, каньйон чи вид на невелике містечко.

#3 Степова Асканія-Нова

Херсонська область

Це єдина в Європі ділянка степу, яку ніколи не обробляла людина. Натомість, в Асканії є дендропарк, діброви, тінисті алеї та ставок, де живуть лебеді. А на території ти завжди зустрінеш диких мешканців, з якими можна зробити крутий кадр. Чим не сафарі по-українськи?

Фото: instagram/ukrainer_net

#4 Кришталеве озеро Ворожеска

Карпатський біосферний заповідник

Озеро зі смарагдово-синьою водою недарма отримало таку назву – воно справді зачаровує з першого погляду. Цікаво, що в околицях є ще 10 високогірних водойм, однак для крутих світлин вистачить і Ворожески. Лише поглянь, як красиво над ним височіють Карпати!

Фото: Getty Images

#5 Віковічні скелі Довбуша

Івано-Франківська область

Скельно-печерний комплекс назвали на честь відомого ватажка опришків – Олекси Довбуша. Наразі зустріти карпатських бунтівників на території унікальної пам’ятки не вийде, але підкорити норовливі брили, надихнутися їхньою могутністю та пофотографуватися – легко!

Фото: Getty Images

#6 Старовинна Аккерманська фортеця

Закарпатська область

Білгород-Дністровські оборонні мури будувалися у далекому ХІІІ столітті, але збереглися напрочуд добре. Напевно, морське повітря омолоджує навіть архітектурні дива. Отож годі селфитися вдома – хапай валізи й «підкорюй» величну фортецю!

Фото: Getty Images

#7 Неймовірна Бакота

Хмельницька область

Подільські Товри мають різноманітний тваринний та рослинний світ, і аналогів місцевому рельєфу на світі не зшукати. Однією з головних «родзинок» місцевості є Бакотська долина – вона приваблює фантастичною природою, панорамами та залишками древнього скельного монастиря.

Фото: Getty Images

#8 Стрімкий водоспад Гук

Івано-Франківська область

Насправді водоспад називається «Женецький», але через сильний гуркіт від води місцеві назвали його Гуком. Цікаво, що він досить молодий – утворився в повоєнні роки внаслідок повені. Та хіба туристам не байдуже, який його вік? Вони насолоджуються, купаються, а згодом діляться враженнями від побаченого.

Фото: іnstagram/mikhailbohdanov 

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

  1. 7 справ, які варто зробити в осінніх Карпатах
  2. 5 островів України, на яких ти захочеш залишитися назавжди
  3. Мегаспоруди України, які захоплюють своєю величчю
  4. Три дні в європейській столиці: Подорож, яка переверне твою свідомість
  5. Українські озера, які зачарують тебе з першого погляду
  6. Неймовірні українські ландшафти, які захочеться побачити наживо
  7. Мальовничі пейзажі України, що неначе зійшли з картин

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі