Кейт Міддлтон зіграла в крикет у стильному total white образі

Кейт Міддлтон зіграла в крикет у стильному total-white образі (фото) | 1+1
Фото: Getty Images

Світ у захваті від нового образу герцогині.

Поділитися:

Пакистанський тур Кейт Міддлтон і принца Вільяма триває. Красуня-герцогиня виявляє тонке почуття стилю та повагу до країни, якою подорожує, і щоразу демонструє красиві образи у східному стилі. Так, у перший день туру Кейт вбралась у сукню і штани – саме так одягаються місцеві красуні. А згодом Її Високість захопила публіку блискучою смарагдовою сукнею з арабськими мотивами.

Тепер королівське подружжя прибуло до культурної столиці Пакистану Лахора. Із літака герцогиня вийшла в білосніжному традиційному костюмі шальвар-каміз, що складається зі штанів та подовженої сорочки. Цікаво, що вбрання від бренду Gul Ahmed було розшите квітами жасмину – а це національний символ Пакистану. А також вкотре Кейт доповнила образ легкою хустиною через плече.

У такому вишуканому костюмі герцогиня відвідала благодійну організацію з підтримки дітей-сиріт, а згодом вирушила на гру в крикет. Цей вид спорту надзвичайно популярний у східних країнах, і Кейт не могла не випробувати себе на полі. Для цього вона змінила пудрові човники на зручні білі кеди – та її образ зовсім не втратив елегантності.

Фото: Getty Images

Кейт Міддлтон – справжній взірець британської вишуканості. Її стильні луки ніколи не бувають нудними і при цьому не порушують королівського дрес-коду. І все ж, пильні користувачі мережі помічають стильні огріхи навіть у гардеробі герцогині. Про один із таких дивись у відео:

Ще більше новин про королівську родину:

1. Принц Гаррі прокоментував зовнішність Меган Маркл після народження первістка

2. У тіарі та хутрі: Єлизавета ІІ захопила розкішним королівським образом

3. З чим поєднувати кюлоти восени: Ідея від Кейт Міддлтон

4. Королівський ляпас: Як Єлизавета ІІ виховує молодших членів своєї родини

5. Принц Гаррі оберігає Меган Маркл від долі принцеси Діани

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі