Кейт Міддлтон і принц Вільям ледь не потрапили в авіакатастрофу через шторм

Кейт Міддлтон і принц Вільям опинилися під загрозою на борту літака | Новини | 1+1
Фото: Getty Images

Пілот півтори години не міг посадити літак. 

Поділитися:

Вчора після веселого дня в Лахорі на герцогів Кембриджських чекало неприємне випробування. Кейт Міддлтон та принц Вільям мали повертатися з культурної столиці Пакистану до Ісламабада, але у небі все пішло не за планом. 

Члени королівської родини та екіпаж опинилися під загрозою через несприятливі погодні умови. Почалася сильна гроза, спалахували блискавки, літак дуже трусило. Жахливими подробицями пізніше поділилася команда, яка знаходилася на борту.

Переліт мав тривати 25 хвилин, але герцогам Кембриджським довелося провести в небі понад дві години. Пілот кілька разів намагався здійснити посадку в двох різних аеропортах, але врешті-решт йому довелося повернутися назад до Лахора.

Коли загроза минула, а літак неушкоджений опинився на землі, принц Вільям пожартував, що це він був за кермом. До речі, герцог Кембриджський справді має досвід в авіації. До 2017 року він працював пілотом швидкої допомоги.

Сьогодні королівському подружжю вдалося без пригод дістатися до Ісламабада. На них чекає кілька офіційних зустрічей, після чого вони повернуться додому. Попри всі складнощі, Кетрін і Вільям перебувають у чудовому настрої.

Нагадаємо, що під час відрядження до Пакистану журналісти встигли запідозрити Кейт Міддлтон у вагітності. Дізнайся подробиці: 

Більше про представників королівської родини Великої Британії: 

1. Сукня + штани: Кейт Міддлтон захопилася модним трендом цієї осені

2. З чим поєднувати кюлоти восени: Ідея від Кейт Міддлтон

3. Вийшла з морських хвиль: Кейт Міддлтон у надлегкій сукні

4. Рідний брат Кейт Міддлтон нарешті заручився

5. У мережі обговорюють перше спільне фото Меган Маркл і Кейт Міддлтон

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі