Юрій Горбунов покаже пародію на сімейне життя з Катериною Осадчою у свіжому випуску #шоуюри

Вихідні продовжуються — сьогодні о 21:30 на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра комедійного проекту Юрія Горбунова «#шоуюри».

Поділитися:

У гумористичному проекті ведучий «Танців з зірками» та зірковий татусь Юрій Горбунов буде відверто жартувати на побутові й суспільні теми, а також розкаже з гумором про своє особисте життя.

Бути зіркою не так уже прикольно й класно, як здається на перший погляд. Без автографа і селфі неможливо ні  до магазину сходити, ні просто погуляти з дитиною

Тож зірковий татко покаже скетч про те, як його одного разу в парку випадкові перехожі не просто не впізнали, а ще й до дружини Катерини Осадчої надумали залицятись.

Також Юрій Горбунов та акторка Інна Приходько розіграють сцену про «вагітність» шоумена, де дружина буде виконувати всі його примхи.

Хочу ключ на 12, а ще на 18, ні, на 19. А ще хочу мандаринку. Давай піцу замовимо. Хочу з морепродуктами і підчеревинкою. Хай додадуть туди сала, горішків, «Київський торт» можна, а зверху згущене молоко. І щоб бензином усе пахло», — проситиме невгамовний Юрій.

В ефірі «Сніданку. Вихідний» шоумен розповів, що у проекті «#шоуюри» не буде політики, а тільки життєвий і близький гумор, і зізнався, що на дружині Катерині Осадчій жарти не тестує, бо вона особливий критик.

Комедійне шоу буде складатись зі скетчів та стендапів, у рамках яких актори на чолі з Юрієм жартуватимуть на побутові і суспільні теми, про родинні стосунки, життя не тільки у столиці, але й маленьких містах і селах, а також ділитимуться  курйозними моментами кіно і телебачення, які часто залишаються за кадром.

До складу акторів і авторів проекту увійшли Юрій Горбунов, популярна українська пародистка і актриса Інна Приходько, головний сценарист комедійного серіалу «Останній москаль» Микола Куцик, сценарист «Село на мільйон-2» Ярослав Стень, стендап-комік Максим Кравець, актори Юрій Король, Богдан Гациляк та Арам Арзуманян.

Дивіться «#шоуюри» вже сьогодні о 21:30 на телеканалі «1+1».

Також проект можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої у будь-який час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов показав, як підріс його син