Валерія Ходос: 6 цікавих фактів про українську акторку

Валерія Ходос: Біографія та цікаві факти
Фото: @zinevi4foto

Дізнаємося більше про чарівну іменинницю.

Поділитися:

Глядачі 1+1 добре знають акторку Валерію Ходос за ролями у відомих серіалах. Зокрема, Валерія грала у «Хорошому хлопцеві», «Прислузі», а невдовзі побачимо її в новому телесеріалі «Жити заради кохання».

Сьогодні, 19 листопада, Валерія Ходос святкує 32-річчя. Знайомимося з талановитою акторкою ближче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валерію Ходос запросили на побачення в прямому ефірі

1. Валерія народилася в Києві. З дитинства мріяла стати акторкою, тож по закінченню школи вступила до Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого — з першого разу.

2. Її називають «голубкою української сцени» після її яскравої гри у виставі «Голубка» в Молодому театрі.  

3. Відновитися від напруженого графіку роботи зірці допомагають сон та усамітнення.

«Коли відчуваю, що батарейка сіла, мені вистачає дня, щоб провести час з сім'єю, погуляти і вечір помовчати. В такий день я лягаю спати раніше, а наступного ранку розумію — підзарядка відбулася. Коли сил взагалі немає, я залишаюся наодинці з собою і просто мовчу: для мене це найкращий відпочинок», — поділилася Ходос.

4. Тримати себе у формі Валерії допомагає спорт. Акторка відвідує заняття TRX, кругові тренування та cycle. Свого часу займалася йогою.

5. «У повсякденному житті я віддаю перевагу спортивному одягу та кросівкам. Не люблю макіяж. Ціную натуральну красу — особливо в наш час, сповнений штучності», — розповіла Валерія.

6. Серед б’юті-секретів зірки — вживання достатньої кількості води, ретельне очищення та зволоження шкіри, а також лімфодренажний масаж обличчя асахі. «Він забирає всього 5-7 хвилин у день, а результат після нього вражає. Цьому прийому мене навчила моя тітка. У свої 40+ вона має приголомшливий вигляд! Тітка для мене приклад, як можна виглядати на 10 років молодше без сторонніх втручань і уколів, адже я дуже люблю природну красу», — розповіла акторка.