Вдруге вагітна ведуча “ЖВЛ” Віра Кекелія поділилася подробицями, як дізналася радісну новину

Вдруге вагітна ведуча “ЖВЛ” Віра Кекелія поділилася подробицями, як дізналася радісну новину

Віра Кекелія вдруге вагітна.

Поділитися:

Ведуча проєкту “ЖВЛ” на 1+1, зірка “Жіночого Кварталу” та співачка Віра Кекелія вдруге стане мамою. Про подію співачка повідомила в День матері у своєму інстаграмі. 

Ексклюзивно майбутня мама поділилася, як дізналася, що вдруге вагітна:

“Однієї ночі я прокинулася від сну, у якому обираю ім'я дитині. Я лежала у ліжку і продовжувала, вже на яву, прокручувати у голові різні варіанти. В якусь мить я сказала собі: “Віра, а чого ти взагалі це робиш?”. Це був перший дзвіночок. Минуло кілька днів і я відчула себе інакше. Я вже маю досвід вагітності з Іваном, тож чітко змогла зрозуміти, що “це воно”. Коли я купила тест і побачила дві смужки, одразу розповіла Ромі. Він дуже зрадів, але відреагував стримано. Пам'ятаю, що він каже: “Боже, я так боюся передчасно радіти. Буду радіти спокійно”. Нам зараз дуже цікаво спостерігати, як Іван цікавиться, хто там може бути. Друга вагітність — це надзвичайна радість для нашої родини, адже діти — це наші вчителі і в той же час — неймовірне щастя”. 

Кекелія

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «В нашій родині дуже велике горе, бабуся і дідусь просто не витримали цього», – Даша Астаф’єва розповіла у «ЖВЛ» про особисту драму під час війни

Співачка поділилася цікавим фактом, що буквально за день до того, як вони із чоловіком дізналися про другу вагітність, вони віддали майже всі дитячі речі: візочок, автокрісло, одяг в дитячий притулок. 

“Чим більше ти віддаєш, тим більше щастя ти отримуєш”, — коментує Віра.

Подружжя тримає стать майбутньої дитини у таємниці. Ведуча наразі знаходиться із родиною на Західній Україні та поділилася, що ще не знає, де саме буде народжувати:

“В наш час важко планувати навіть завтрашній день. Ми живемо не днями, а секундами. Звичайно, хотілось би народжувати в Києві, але будемо дивитися по ситуації”.

Кекелія

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко розповіла «ЖВЛ», як з чоловіком готувалися до війни та заздалегідь вивезли дітей

Нагадаємо, Віра Кекелія 17 жовтня 2017 року вийшла заміж за фіналіста "Голосу країни-7" Романа Дуду, з яким познайомилась на проєкті. 30 квітня 2020 року у них народився син, якого назвали Іваном.

На час війни проєкт "ЖВЛ" поступився місцем в ефірі загальнонаціональному інформаційному марафон. Однак, редакція проекту продовжує працювати. Дивіться ексклюзивні інтерв’ю із відомими особистостями про те, як вони переживають війнув Україні і що роблять для перемоги на офіційному YouTube-каналі “ЖВЛ” 

Кекелія

Новини по темі