Відома модель plus-size займається йогою на останніх тижнях вагітності (фотодоказ)

Відома модель plus-size Ешлі Грем займається йогою на останніх тижнях вагітності | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Ешлі Грем розсекретила, скільки кілограмів набрала від час вагітності.

Поділитися:

31-річна американська модель plus-size Ешлі Грем вагітна первістком. У своєму мікроблозі зірка часто ділиться із шанувальниками знімками, на яких хизується вагітним животиком. Ешлі також залюбки відвідує світські заходи і підкреслює фігуру розкішними вбраннями.

Цього разу селебріті здивувала новим фото, на якому демонструє гнучкість у йога-позі. Відомо, що Грем перебуває на останніх тижнях вагітності й має народити вже у новому році. Тож така спортивна підготовка майбутньої мами справді вражає!

Фото: instagram/ashleygraham 

У коментарі до світлини модель зазначила, скільки кілограмів набрала під час вагітності, а також розповіла, що допомагає їй покращити самопочуття і настрій: 

«Протягом вагітності набрала п'ять фунтів [трохи більше 22 кг]. І знаєте що? Для мене це не важливо! Я ніколи не почувалася краще, ніж зараз. Дуже вдячна, що моє тіло і син дозволили бути такою рухомою і гнучкою. Тренування у залі, йога, голкотерапія і лімфодренажний масаж допомогли прийняти свій вагітний стан і зрозуміти, що саме завдяки активному способу життя я почуваюся краще».  

Що ж приклад Ешлі не може не надихати! Нагадаємо також, що нещодавно зірка взяла участь у новій фотосесії і підкреслила вагітний животик приталеною сукнею. Дивися фото тут

Більше новин про модель plus-size читай далі: 

1. Відома модель plus-size підкреслила вагітний животик латексною сукнею (фото)

2. Ешлі Грем підкреслила вагітний животик напівпрозорою сукнею

3. Вагітна модель plus-size вразила розтяжкою під час заняття йогою

Новини по темі