Все, що треба знати про олії для обличчя

Дізнайтеся, якими оліями користувалися турецькі красуні.

Поділитися:

З настанням холодної пори кожна із нас помічає сухість та лущення шкіри обличчя. Все це через різку зміну температури й холодний осінній вітер. Зволожуючі літні креми легкої текстури вже не так добре доглядають за обличчям. Шкірі не вистачає сяйва і природнього блиску. Аби забезпечити відновлення та живлення шкіри, експерти радять користуватися оліями для обличчя. Саме цим чарівним засобом користуються одні із найкрасивіших жінок планети - турецькі жінки. Секрети догляду за обличчям туркень - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Догляд за волоссям: Секрети турецьких жінок

АРГАНОВА ОЛІЯ 

Турецькі красуні часто використовуються арганову олію (без домішок!) в догляді за шкірою, волоссям і тілом. Легкими масажними рухами дівчата втирали олію у шкіру. Крім того, засіб залишає після себе шлейф неймовірного аромату!

МИГДАЛЬНА ОЛІЯ 

Мигдальна олія є основою для багатьох косметичних засобів у догляді за шкірою. Вона забезпечує живлення й пружність, має протизапальну дію і пом’якшує шкіру. Регулярне використання мигдальної олії сприяє освітленню шкіри. Якщо існують захворювання на псоріаз або екзему, мигдалева олія здатна зменшити подразнення й запалення. 

ОЛИВКОВА ОЛІЯ 

Про позитивний вплив оливкової олії на обличчя турецькі красуні знали ще у давнину. Секрет застосування прийшов від жительок сонячної Греції, які не дарма називали оливкову олію «рідким золотом» або «еліксиром довголіття». Оливкову олію використовують для омолодження та оздоровлення шкіри. Її сміливо можна наносити в домашніх умовах - готуючи на її основі всілякі маски, скраби, пілінги, лосьйони і компреси.

ОЛІЯ КУРКУМИ

Куркума широко використовується як у кулінарній справі, так і косметології. Однак мало хто знає, що із куркуми добувають цінну ефірну олію. Куркума - справжня знахідка для шкіри обличчя! На основі олії куркуми можна робити будь-які маски. Вони вважають антибактеріальними й добре очищують шкіру від бруду й токсинів. 

ОЛІЯ ЧОРНОГО КМИНУ 

Олія чорного кмину містить у своєму складі великий вітамінний комплекс. який здатен боротися із маленькими зморшками. Майже у кожної турецької красуні ви знайдете маленьку пляшечку такого засобу. Жінки наносять олію два рази на тиждень на добре очищену шкіру і залишаються на 30 хв. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як схуднути за допомогою танцю живота